Vezércikket írt a Magyar Nemzetbe Orbán Viktor miniszterelnök arról, hogy az európai parlamenti választások eredményében csalódott ugyan, és a brüsszeli bürokraták, élükön Ursula von der Leyennel, tönkreteszik Európát, de 2024 végére a jobboldali pártok számára pozitív fordulatot vizionál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Megszavazták az összes jelöltet, pontosabban jelölt-jelöltet, mert az Európai Parlamentben fogják megszavazni – vagy elutasítani – Ursula von der Leyen pozícióját. Ellene egyedül Orbán Viktor szavazott, de az senkit nem érdekelt. Végül majd a parlamentben fog eldőlni, hogy maradhat-e Leyen, vagy új vezető után kell nézni. A hozzáértők szerint ez nem Orbánon, hanem Melonin fog múlni, úgyhogy vele kell majd megállapodni, nem a csúti csodával, aki – ahogy én látom – nem nagyon számíthat semmiféle ajánlatra a szavazatáért cserébe. Közben az a hír járja a lengyel sajtóban, hogy a mi nagy hadvezérünk frakcióalapítási tervei is erősen inognak, mert a lengyel PIS mégsem fogja otthagyni Meloniékat Orbán kedvéért, szóval úgy kell majd összesöprögetni a jobbszélen a hulladékot, hogy összehozzon belőle valamit. Már amennyiben egyáltalán sikerül, de hogy ott sem ő lesz a vezér, az is biztos.
www.kolozsvaros.com/2024/06/29/az-elet-olykor-kegyetlen/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.