Akkor az oroszoknak kellett, most Gyurcsánynak kell mennie - igaz, legkésőbb már egy éve kellett volna, véli Cserhalmi György, aki húsz éve, az első szabad március 15-én tízezrek előtt olvasta fel a rendszerváltás 12 pontját. A színész szerint az akkori várakozásokból semmi sem lett, ezért újra cinikussá vált, s ma már nem tudna hittel szavalni a változásért.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@ugyeugye: ...és milyen nyálas volt a beszéde, megspékelve a hasonlattal: a szeretetteljes családi ünnepekről:-(
Sajnos még mindig nagyon sokan hisznek neki.
kosakjozsef
A jó szakács abból főz, ami a spájzban van. Nekünk ez van. Nincs sok választék. Órbán? Többszörösen bukott, és a rengeteg ötletből, hogy leváltsa a kormányt, egy sem jött be. Most mikor az MDF beadta a bizalmatlansági inditványt, itt volt a lehetőség a buktatásra, még sem szavazták meg. Ettől a perctől, nyilvánvaló, hogy ne más, hanem Ő kel, hogy megbuktassa, mert egyébként nem az ővé a hatalom, hiszen még Bokros is szóba került, és nem Ő. Ha valakiknek ezekután még mindig nem nyilt ki a szemük, az higyjen az ígéreteiben, nem kell itt megszorítás, annélkül is lehet itt jól élni.Lesz négy kerék, meg háron szoba, meg munka doszt, és rengeteg pénz. De kinek?
huhu
Cserhalmi jó szinész, de rossz politikus. Orbán sem játszotta még Hamletet, pedig jól állna neki, csak nem tudna kimászni a sirgödörből!
Evikati
@kosakjozsef: a hozzászólás nagyon szűk látókörre vall:-) Ez nem ilyen egyszerű, ahogy mondod. 2010-ben választások lesznek, ere nem gondoltál? Azt is tudja mindenki, hogy Gyurcsánynak esélye sincs tovább. Fröcsögős a stílusod és nem eredeti.:-)
Evikati
@huhu: Petőfi költő volt (segédszínész is), mégis forradalmat csináltak. Politizált:-)
Cserhalmi legalább szépen beszél magyarul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.