Sok valótlanságot állított az a pécsi egyéni vállalkozó, akinek nyugtaadásra vonatkozó ellenőrzése a napokban bejárta a sajtót - állítja az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH), amely részletesen ismerteti a történteket, miután az ügyben felmentést kapott az adótitok alól.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
jól kimérgelődtük itt magunkat, aztán most úgy néz ki, kár volt...
masterboy
@ugyeugye: Hat attol fugg,honnan nezzuk.Inkabb no comment.A cikk fooldalarol kimasoltam egy hozzaszolast.

"Nagyon örülök hogy az apeh az ilyen nagy gazdasági erőt képviselő, hatalmas horderejű 150 Ft-os ügyekben eljár, miközben a városban 20millió forintos mercikkel autóznak a cigányok! Vajon őket miért nem csesztetik? Kérem ha valaki olvassa ezt az apehtól, irja már ide hogy miért nem??"
basatu
Eh ez a fránya cipzáros egymaga távozásra bírta Gyurcsányt,mivelhogy ezzel a magatartásával folyamatosan deficitessé tette a költségvetést,és becsődöltette az országot.
Én máris sajnálom Gyurcsányt, hiszen Orbán helyett egy cipzárjavító elvégezte amit kellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.