A Fidesz-KDNP népjóléti kabinetjének vezetője szerint a szocialisták érdekét szolgálja a Jobbik fennmaradása.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
akkor ennyit soltész miklósról is. egyébként állami támogatás, nem kormánytámogatás. körmöst kell adni az ilyen figyelmetlen nebulóknak, ahogy mikola pista bácsi kollégája mondaná.
nyirtass
És miután a 25.millióból - ami egyébként törvényes lett volna, mint állami támogatás- semmilyen összeg nem jutott el a Jobbikhoz, remélem az illetékes sz@rkeverők hivatalosan is elszámolnak úgy a pénzről, mint a becsületsértésről.
vsosika
@nyirtass: tévedsz jut a Jobbiknak mivel együtt alapították és üzemeltetik az alapítványt a Miép-l. Az állami juttatást meg nem kell külön miniszterelnöki rendelettel fizetni,mert arról a parlament dönt és törvény alapján kerül kifizetésre.Bár milyen kellemetlen a tény a Jobbikot és a Miépet is pénzelik a szocik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.