Navracsics Tibor rendkívüli nyitottságot tapasztalt Amerikában a Fidesz és a párt politikája iránt - a Fidesz frakcióvezetője a szombati Magyar Hírlapban számolt be erről és amerikai útjának egyéb tapasztalatairól.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@nanena: rég láttalak - pont jókor és jóval jöttél, hello :)
nanena
@tsabeeka: It is bored to depth without a good company.:-)
orogordog
Izrael világ leggonoszabb országa! USA nagy barátja!
Mi a francot akarunk mi az USA-tól? Nincs elég baj?
rodeotigris
@tsabeeka: Csak segítek:az amcsik nem azért mennek mindenhová rendfenntartani mert az nekik jó.Céljuk van vele.Vagy az olaj sok vagy valami olyasmi amire nekik szükségük lehet.
Nálunk hatalmas ivóvíz készletek vannak(görögorszába már most tartályhajóval viszik az ivóvizet mert nincs elég mindenkinek) és a földjeink és klímánk alkalmas mezőgazdasági munkákhoz.(ezért kiskert)
Te úgy gondolod,hogy ez nem lehetséges, én úgy,hogy ez még nem következett be.Szisztematikusan teszik tönkre az országot és a legtöbben nem értik miért.(egy hosszab lélegzetvételben leírom a módszereket példákkal hogy hogyan)
furfang
Igen, sajnos ezt a módszeres ország tönkretételét látni kell mindenkinek, aki nem strucc. Ennyire nem lehetnek ostobák, akik 7 éve kormányoznak, mondom ennyire, mert tehetségtelenek is, de a szándék most már egyértelmű, lenullázni, csőd közelbe vinni, eladni üveggyöngyökért az országot, és a népét, már aki megmarad, mert egy csomóan belepusztulnak vagy anyagi helyzetük, vagy egészségi állapotuk okán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.