A Demokratikus Hálózat baloldali ifjúsági szervezet kedden azzal gyanúsította meg a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének elnökét, hogy borospincéjéhez olyan pénzből juthatott, amelyet a "politikai megrendelésre rendezett sztrájkokból" szerzett.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antonka
a tipikus vizet prédikálok, bort iszok.miért is van egy szakszervezeti vezetőnek milliós havi fizetése, amikor nem sztrájkot szervez akkor mit csinál? ennyi pénzért?
zezox
Nem szeretem Gaskót, de ha két év múlva Orbánékkal fog kekeckedni ( és fog :) ) akkor Landvai (vagy utódja) feltételezett megrendelésein fogunk csámcsogni? Ugye felnövünk addig, és nem...
furfang
Most, amikor súlyos nem milliók, hanem milliárdok után inthetünk búcsút a 7 éves kormányzás után, akkor az a legfőbb kérdés, hogy miből van milliós pincéje Gaskónak?
Mint tudjuk ő sem a rosszul fizetett tisztviselők közé tartozik évtizedek óta. Miért ne lehetne? Az MSZP ifjainak a saját ajtajuk előtt volna mit seperni, nagyon találóan mondják, hogy alakul az mszp-s börtönfrakció. Nem túl szerencsés mostanában az ellentmondókat korrupcióval vádolni a kormányzó pártoknak,mikor könyékig vájkálnak a pénzünkben, és milliárdosok lettek a tőlünk elbitorolt javakból!!!
Zolipapa
Nocsak! Borospince? Ezt nevezem! Hát igen, a SZTRÁJKKIRÁLYNAK telik miből...
vsosika
Tipikus szoci mocskolódás.Mára kiderült,hogy a pince 144 négyszögöl telek.Mégsem Boldvai nagyságú 3000 m2 azaz 825 négyszögöl,ja a Gaskó fellázadt és nem olyan megalkuvó és szervilis,mint a többi állítólagos szakszervezeti vezető akiktől vagy sírni vagy röhögni lehet.
Csubaka
Basszus! El kell adjam az 5,5 millás lakásomat és az érte kapott pénzt ciprusi opfshore (bocs ha rosszul írtam, de a hír hallatán zaglatott lettem)cégekbe menekíteni, mert aktivizálódik a fiatal bolodal. Mi lesz ha engem is "megszellőztetnek", mert nem az MSZP-re szavazok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.