Kamionnal ütközött egy motorvonat Vásárosnamény és Nyírmada között, a balesetben a jegyvizsgáló olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A Mávinform tájékoztatása szerint a baleset következtében a Nyíregyházára tartó vonat kisiklott, a kamion pedig kettészakadt.

Forrás: eszaon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszaon
Szörnyű! Ha nincs sztrájk, akkor lehet nem történik meg :(
peller
Gratulálok Gaskóéknak! Közvetetten egyértelműen ők is felelősek! Ha nincs sztrájk, akkor nincs baleset! Pont délben kúszott a motorvonat... amikor bejelentették, hogy vége. Ha nincs sztrájk, akkor nem ott lettek volna! Őszinte részvétem az anyuka családjának!
Master
Sikeres volt a sztrájk - mondja Gaskó. Hát valami iszonyat nagy sikere lett.
Zolipapa
Már megint egy kamion! Egyszerűen tele van már velük a hócipőm! A franc enné már meg végre ezt a sok nagy böszme kamiont. Nyilván úgy hajtott a vasúti átjáróba, hogy nem győződött meg az áthaladás veszélytelenségéről, vagyis megszegte a KRESZ-t. Ugyan9is a KRESZ egyértelműen kimondja, hogy sorompó- és jelzés nélküli vasúti átjáróban MINDEN esetben a kényszerpályán haladó járműnek - jelen esetben a vonatnak - van elsőbbsége. De ki lehetett az a félkegyelmű, aki az ilyeneknek jogosítványt ad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.