Bajnai Gordon szerint az elmúlt hetekben, az új kormány felállása óta, Magyarország politikai és gazdasági értelemben egyaránt stabilabbá vált. A miniszterelnök vasárnap úgy fogalmazott: jó úton járnak, amelynek már látszanak az első halvány, de pozitív jelei.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grti7336
XII. Én Kunczéval nem foglalkozom. Kár volt azt mondania,
amit mondott. Ujságíróként jobban meg kellene fontolnia.
antonka
lehet dumálni jobbra-balra, de az biztos, hogy gordonka vagy a Jó Isten hatására kezd rendbejönni a forint, a tözsde, szóval lehet, hogy mégis igazat beszél az az ártatlan? csak már zsigerből elutasitjuk, mert annyira elegünk van a politikusokból. azért a 280 ft/eu és a 310 ft/eu között két vityányi külömbség van. lehet hogy ez az üzletember tud valamit, amit a többség nem. adjunk neki egy kis időt, és egy kis teret.
grti7336
antonka. Végre valami olyan, amivel egyet lehet érteni.
démon
Akkor most merre tartunk?mert a balkánt már lehagytuk.Ennél már csak rosszabb lehet?
xu
Kedves fórumozok! Legyünk reálisak, következetesek és gondolkodjunk felelősen! Ez egyértelműen Gyurcsány eredménye és sikere. Én mindig bíztam benne, hogy a nagy stratéga megoldja a kérdést. Megoldotta. Ezt a programot hirdette meg és álruhában, mint Mathias Rex végrehajtotta. Összes kalapom emelem nagysága előtt!
Ha valaki nem értené egy példával megvilágítom!
Tök mindegy, hogy ki lengeti a zászlót a magyar futball válogatott győztes meccsén. A siker kovácsa a csapat.
Tudom, lesz, aki vitatkozik velem, ezért leírom már most, hogy sajnos a Gyurcsány egyszemélyes csapatot alkotott; de nyert! Ő, a többi 10 ember helyett is futott (a szó szoros értelmében). El is tűnt, mint szürke szamár a ködben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.