Azt, hogy a baranyai megyeszékhely polgármesteri posztjáért folytatott küzdelemnek önmagán jóval túlmutató, országos tétje van, mindenki tudta már hónapok óta. Az azonban meglepő, hogy milyen nagyarányú győzelmet aratott a jelképes és ezért is fontos voksoláson a Fidesz-KDNP szövetség jelöltje.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasagh
@xu:
Indulójuk nm tudom van-e, de zászlójuk már igen.... a szivárványos.
eutanazia
@menasagh: a szivárvány meg gyorsan eloszlik.....
Csubaka
Ha legelább légvonalban 100 Km-en belül élnétek lenne fogalmatok arról, hogy itt Pécsett mi ezt hogyan éltük (éljük)meg.
Szilinek nem Pécsett, hanem az MSZP vezetésében lett volna dolga, mégpedig az, hogy fékezze a párt liberális jobbra tolódását. Nem véletlenül volt ő az MSZP országosan legnépszerűbb politikusa! Ez viszont sok volt a köpönyegforgató és helyezkedő "tettes"társaknak.
Lendvai Ildikó mondta egyszer, nem is olyan régen egy nyivános TV vitában "..lassan mondom, hogy mindenki megértse...." Most már nem kell mondania sehogy. Aki Pécsből nem értett annak annyi!
vsosika
Antonka,időközi választáson,sőt a 2006-s önkormányzati választáson is kb.ennyien voltak szavazni Pécset.Pacallá verték Szilit megkapta a választ arra,hogy mindent elfogadott és mindent aláírt a pártban.Bort ivott és vizet prédikált.
Remélem még nagyobb vereségek jönnek és véget ér ez a hazug,rabló országromboló időszak.
xu
@Csubaka: Akkor most leamortizálták? (Az ország után a legnépszerűbb politikusukat)
xu
@vsosika: Csak az a baj, hogy ott ül a pulpituson havi milliós zséért! Aki ekkorát zuhan ne lehessen ejtőernyős. Ezt már egyszer eljátszották az MSZMP-sek (1989. esztendőben)! Most a Gyurcsányt is át akarják menteni az EU-ba! Éppen ők kérték fel, hogy lépjen le a palettáról!
Ki érti ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.