Várhatóan nettó hárommillió-háromszázezer és ötmillió forint közötti összeget kap Veres János pénzügyminiszter, mert hat év alatt, az éves 40 nap szabadságból összesen 172 napja megmaradt , amit a törvény szerint ki kell fizetni, ha lejár a megbízatás - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: boon.hu
Feltöltő: zizi444
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
xu
Ezekre nem vonatkozik a munkajog? Hány évig lehet elhalasztani a szabadság "átvitelét"?
antonka
csak a megfelelő indokot, okot kellett megtalálni, a zsozso kifizetése eldöntött, csak az nem, hogy milyen cimen. ime ilyen cimen.
xu
@antonka: Nem sok az idő. Gyorsan ki kell venni a közösből mindent.
atia
Ezek szerint Veres János 6 év alatt 68 napot töltött szabadságon, vagyis évente 11-12 munkanapot. Ez kb kéthetes nyaralás évente, a többi napot a munkával töltötte.... Ráadásul mindig indokoltan, mert nem kellett kivenni a szabadságát, akármit ír elő a törvény. Ha a pénzügyminiszter ennyit dolgozik és ilyen halasztást nem tűrő ügyeken, akkor miért tartunk ott, ahol tartunk? Mi volt hat évig folyamatosan fontos, hogy szegény még szabadságra sem mehetett? És vajon tényleg nem volt sehol 6 teljes évig? Kezdem sajnálni, bár ennyi pénzért lehet, hogy én is szívesen elüldögélnék az irodájában....
eutanazia
Érdekes, nekünk havonta kiírják a szabadságot, (2-3 nap)mert ők rendelkeznek vele. Egy napot sem vihetünk át a következő évre. Hogy is van ez?
Maradt tavalyról 2 napom aztán közölték azt már nem vehetem ki.
Nekik meg évekre visszamenőleg kifizetik?
Menjenek a 3,14csába
alband
Folytatódik a lopás Gordonkánál is!
démon
Megint levizsgáztak,ez csak a kezdet,ezek után jöhetnek az Uniós pénzek.Ezek még a halottról is ellopnák a leplet.
xu
@atia: Bárcsak ne dolgozott volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.