Bajnai Gordon soha nem volt a Hajdú-Bét vezetője, nem vezetett bújtatott hátterű offshore cégeket és az általa korábban irányított cégek mindig a törvényeknek megfelelően jártak el. Ezekkel a tényekkel és a hozzájuk fűzött magyarázatokkal cáfolta a Kormányszóvivői Iroda azokat az állításokat, amelyek az utóbbi hetekben jelentek meg a jobboldali sajtóban a miniszterelnök korábbi tevékenységével kapcsolatban.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

basatu
Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.Akkor is honnan van a libás Gordon pénze,és a szüléké?És hol van az ország pénze ,vagyona?Hová tüntek az EU milliárdok?És hová kinek a zsebébe mennek az Eu támogatásokból levont 10%-kok?
furfang
Egy állítás, egy tagadás egyenlő a nullával. Az ügyészség vizsgálódjon ezekben az ügyekben. Még ha minden jogszerűen történt is, hogy ezek a pasasok hip-hop milliárdosok lettek az állami vagyon kiárusításából, az "üzleti tanácsadásokból" ez azt feltételezi, hogy valamiket áron alul adtak el, és magas áron árusítottak ki valakik, tehát tisztességtelen haszonszerzés, átjátszás gyanuja is felmerülhet. 20 év alatt elsinkófáltak egy ORSZÁGOT! Most már a mi lakásainknál tartanak, úgyhogy ideje észbe kapni!!! Ide vizsgálatok kellenek!
basatu
@furfang: + börtönök és teljes vagyon elkobzás,hogy megtanulják az ország a polgároké és nem az ő magánbirtokuk.Viszakell venni tőlük az országot.
idetektiv
Tételesen csak néhány betű szerinti állítást finomítottak (cáfoltak?), lényegi dolgot nem. Azaz Bajnai (vagy családi és Wallis érdekeltségei) üzemeltettek/üzemeltetnek ciprusi cégeket, az ott létrehozott cégeknek pedig egyetlen értelme/célja van: élni a kedvezőbb adózási lehetőségekkel a hazaival szemben. Köztudott az is, hogy egy cég (jogi személy) követhet el úgy bűncselekményt, hogy a személyes (cégvezetői) felelősség kérdését nem sikerül tiszztázni. Azaz ha igaz is az a kijelentés, hogy a Wallis csalt-lopott-hazudott, az nem egyenlő azzal az állítással, hogy a cég vezére is csalt-lopott-hazudott - a jog betűje szerint. A lényeget tekintve viszont más a helyzet... Hát ennyit a nagy "cáfolatokról".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.