Az európai parlamenti (EP-) választás tétje nem a hatalomváltás, hanem az, hogy ki lesz az a 22 képviselő, aki az elkövetkező öt évben az EP-ben bennünket képvisel, s olyan minőségi változtatásra képes, hogy hatékonyabb legyen a képviseletünk, mint jelenleg - mondta Dávid Ibolya csütörtökön Debrecenben sajtótájékoztatón.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Geroner
Hiteltelen nő. Ki kéne mosni a száját mielőtt kiejti a magyar szót... vagy bármit ami a népnek szól!!!
51kacsa
Sokan örülhetnének, ha csak félig lennének olyan okosak, mint a "múmia"! S most éppen van abban valami, amit mondott, persze ez az amire senki nem figyel, az ország érdeke!
Egyébként anyukátok nem mondta, hogy nem illik ilyeneket mondani egy hölgyről?
Égkékfűzöld2x2négy
@51kacsa: Igazad van, adjunk tiszteletet a hölgynek. Európa szerte arról írnak a lapok, hogy az EP választás tiltakozó szavazás lesz. Lehet, hogy ezeket nem olvassa Dávid úrhölgy.
A politológia ismeri ezt a jelenséget, összekeveredik a kormánnyal szembeni elégedetlenség, a válság miatti bizonytalanságérzet az aktuális szavazási témával. Rendszeresen másról szólnak a választások, mint a hivatalosan kiírt téma. Most is így lesz, nem csak nálunk, nemzetközileg is.
Ugyanakkor Dávid úrhölgy üzenetének is érthetjük a lényegét, ha akarjuk: hadd szóljon már csak az eredeti témáról a választás, gondoljuk át, milyen európai érdekképviseletet szeretnénk.
Válaszom: tényleg gondoljuk át. Az MDF legjobb, legaktívabb EP képviselője Olajos Péter volt, figyeltem a munkáját. Helyette jelölte most Dávid úrhölgy Bokros urat. Nem tartom jó döntésnek.
Amúgy nem a pártállás számít az EP képviselőknél, hanem a nemzeti minimum elfogadása vagy elvetése. 27 tagállamból mi vagyunk az egyetlenek, akiknél nincs egységes nemzeti minimum, és ez okozza a lemaradásunkat. Ha nem egyformát mondanak képviselőink az alapkérdésekben, akár a büfébe is beülhetnek pletyizni, mert senki nem vesz bennünket komolyan. Ez az ország valódi érdeke, ha már mondjuk az őszintét, akkor ezt is ki kell mondani.
grti7336
Az még nem derült ki, hogy az MDF által jelölt Habsburg György vajon melyik "szakma" művelője, csak az, hogy ő
Áder János ellentétes másaként "magyarul nem nagyon
beszél".

furfang
Nem csak arról szól, de arról is!Persze nem nálunk, mert itt minden kritika lepereg a vastag bőrről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.