Ján Slota ismét bizonyította, hogy nem alkalmas a politizálásra - jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki kabinetjének vezetője a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnökének szavaira reagálva vasárnap este az MTI-nek.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
xu
@marlin: Utolsó mondatod nagyon igaz!
ember
@marlin: Nem csináltam kokárdából pártkönyvet, se olyan ünnep nincs nálam, amit elvittem. Magyarország javát akarom és nem a javait, mint egyesek (nálam ebből sincs!) Az irigység nem függ a kortól, ismerek gonosz, irigy öregembereket is (nem mondom, hogy az vagy, mert SAJNOS nem ismerlek) nem személyeskedek éppen ezért. Egyébként arra szavazol,akire akarsz. Üdv!
furfang
@marlin: Hát most pl. március 15.-én nem voltak se kokárdák, se ünnepek, a tieid kószáltak egyedül a Kossuth téren, és húzták fel maguknak a zászlót, és nekik parádézott a lovashuszár csapat. Jó kis nemzeti ünnep volt. A securitisek a cumisüveget is elkobozták. Ti ezt élvezitek? "Sekély e kély" Annyira klassz volt, hogy a franciák is biztos megirígylik és jul. l4-én lekoppintják ezt a nagyszabású nemzeti ünnepet, amit képesek voltatok produkálni.
xu
@sisak: Nehéz is lett volna a vörösből: piros, fehér, zöldet csinálni! Ez még a Gyurcsánéknak sem igazán sikerült!
ilos
Pfú, de finnyásak lettünk emberek! Mindenki fontosabb, még Fico is, ha egy fideszest gyalázni lehet? Jól megtanultátok a leckét Ron Werbertől. Lehet, hogy nem is tudjátok, hogy ki ő? Hát az a remek izraeli agit-propos, aki azzal nyerte meg az MSz(M)P-nek a 2002-es választást, hogy elhintette a jobboldal gyűlöletének magvait. Jó talajra hullott, felvághattok rá!!
orogordog
@marlin: Ha még itt sem tudunk összefogni, Magyarok a Magyarokért.
Akkor már nagyon mélyre süllyedt az emberség, testvériség.
Ez nem párt állás kérdése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.