A Jobbik letétet kér az interjú előtt, amit megtart, ha nem tetszik a cikk hangvétele.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@ArogansAntika: Akkor maradj ott...azon a szinten,ott a hazudozósok közt.
Maszop,Gyurcsány,Szadesz és a Zuschlag szintjén.
MaxGraf
@ArogansAntika: Ja kifelejtettem,ill.most olvasom.Az Ùjhelyi István a nagyreményü fiatal Maszop káder is lassan a Zuschlag sorsára jut.Na ez az..ezek a korrekt úriemberek.
Ez a maffia politikusi-szint ma Magyarországon.
antjud
Nem kell letétet fizetni a Jobbik-interjúkért a külföldi médiának

Valótlan a Neue Zürcher Zeitung híre, melyet tovább torzítva a Népszabadság, majd szinte a teljes magyarországi média átvett. Bár a külföldi médiumok döntő többsége még a magyarországinál is durvább hazugságokat terjeszt a Jobbikról, de a párt nem a most elhíresztelt ezer eurós letéttel kíván gátat szabni a jogszabályok és az újságírói normák megsértésének.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom angol nyelvű honlapján, a www.jobbik.com címen elérhető a külföldi újságírók számára már korábban rendszeresített interjúkérő űrlap - www.jobbik.com/temp/Media.pdf -, melyben sok mindent igyekszik megtudni a párt az újságíróról, de a Jobbik sohasem szabott bármilyen díjat az interjúknak. A háromfős EP-képviselet körül kialakítható apparátus arra is lehetőséget teremt majd, hogy a magyar- vagy Jobbik-ellenes nemzetközi lejáratókampányokat jogi úton orvosoljuk, illetve megakadályozzuk.

A valótlan hírt átvevő (híresztelő) médiumoktól elvárjuk, hogy ezt a válaszunkat is közöljék. Helyreigazítási kérelmet (kellemetlenebb formában) csak a cáfolatot mellőző szerkesztőségeknek küldünk.

Novák Előd,
a Jobbik sajtófőnöke
Lajos10
Érdekes eddig arról panaszkodtak hogy nem készítenek semmi riportot .Milyen gyorsan fordult a kocka.El gondolkodtató .
MaxGraf
@antjud: Ez igy igy igaz! Mocskos bolsevik szokás szerint hazudnak akkor is mikor kérdeznek.

@Lajos10: Igaz ez Lajos .Csak közben a nagy elhallgatás ellenére is kaptak 15%-ot. Fordul a kocka.Hála Istennek.Ùgy legyen !
xu
Örömmel értesültem, hogy MO-n már Ejró van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.