A Jobbik Magyarországért Mozgalom EP-választási sikere óta először tartott kongresszust, hogy egy kicsit örüljenek maguknak és hogy a párt alapszabályát is módosítsák.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
g1983
@homokosnácinovákelőd: Sürgősen fordulj orvoshoz. Hátha megúszod pár nyugtatóval. Nem tom melyik párt híve vagy. De akárhogy is nézem, mind az MSZP uralkodni akar, mind a FIDESZ is.
homokosnácinovákelőd
83: a kislányok kergetésével kellene foglalkoznod, ahelyett, hogy a Vonához fűződő látens szerelmed írod ki magadból minden fórumon. Láttál már olyan női nemi izét? Figyelmedbe ajánlom. Ha nagyon csúnya vagy ( a gárdisták általános jellemzője) vegyél pénzért "ideiglenes lány-szerelmet". Hidd el jobban jársz! Kellemes hétvégét!
ariel
@homokosnácinovákelőd:
A szépreményű álmaidban álmodj meg nekem is egy helyet. Lehet, hogy nagyon félted a megélhetésedet vagy valamilyen elszámoltatástól félsz, de ha van rá okod akkor jobb is ha félsz de alkalmazkodj is hozzá!! ...
ariel
@g1983: A romáké, elsötétűl a képernyőm, amikor ezt a sötét értelmifogyatékos hozzászólásait olvasom.
reallatas
Emberek ebből a homokos kezdetű nick nevű emberkéből dől a hülyeség, mint tehénből a meleg @r, ami nem látszik egyébnek mint idétlen bosszantó provokációnak. Nos engem speciel hidegen hagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.