A jobboldal-baloldal felosztás már meghaladott: a valódi törésvonal a nemzeti és a nemzetellenes erők között húzódik - hangoztatta a Jobbik szombati kongresszusán Budapesten Vona Gábor pártelnök, aki kijeletette: pártja immár nem parlamenti ellenzéki szerepre, hanem kormányzásra készül.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MaxGraf
@igendrágám: Horda a te általad védett bolsevik utódpárt és bünözö társai...pl.
szadesz-mdf stb.
igendrágám
@Csubaka: "Csupán a békesség kedvéjért, no és a tudatoman leledző homály oldása érdekében…"

Ez már fáj, de a békesség kedvéért válaszolok:) nos a neonácizmus ismérvei a következők: rasszizmus, antiszemitizmus,, nacionalizmus (nem összetévesztendő a patriotizmussal!), kirekesztés, intolerancia, xenofóbia stb. na, kapizsgálod már?

lukacsjoco
@igendrágám:Ilyen rejtett zsidózást már rég olvastam,annyira rájuk illenek az ismérvek!Gratulálok!
igendrágám
@lukacsjoco: nocsak, egy vicces jobbikos keretlegény
lukacsjoco
@igendrágám:Örülök ,hogy viccesen fogtad föl,én nem vagyok senkinek az ellensége.Minden véleményt elolvasok,van amivel egyetértek,van amivel nem.
A te véleményeddel nem tudok azonosulni,nehéz téged megérteni.Remélem pozitívan fog változni a véleményed a jobboldalról.Szép napot Neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.