Csákabonyi Balázs (MSZP) nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén".

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
antjud
A 90-es évek elején újságkihordó voltam Kaposváron,Csákabonyi a Népszabadságot járatta,699 ft volt a havi előfizetés,visszakérte még az 1ft-ot is.....
Csubaka
Esküszöm, meggyőződésemmé kezd válni, hogy az MSZP komoly pszichés alapú problémával küzd. Ezek a szerencsétlenek már egymás agyára mentek. Van épeszű ember ebben az országban aki képes ilyen kérdést fel tenni?
Hát nem saját magáról állította ki megint a hülyeségi bizonyítványt valaki?!
És az ilyenek irányítják ezt az országot! Hogy érthetőbb legyen a felháborodásom!

A költségvetés tervezet első példányát állítólag Veres állította össze, aztán kiderült, hogy azt tulajdonképpen az IMF diktálta ők csak aláírták. Aztán a következőt benyújtották és hülyére közönséges számszaki hibák miatt vissza kellett hívni. Módosították, majd mire két hét után elfogadta az országgyűlés kiderült, hogy a PM tévedett és az alapszámok hibásak. Amikor korrigálták a hibákat kiderült, hogy megint tévedett a PM, de már nem volt kin számon kérni, mert Verest közben letolták a pályáról. Na már most! Ilyen informatív gazdaságpolitikai környezetben, amikor maga a PM sem tudja, hogy mivel gazdálkodhat, mire számíthat, amikor a terveinek a 90%-a csak papírra vetetett képletek halmaza, kedves Csákabonyi polgártárs mondja már meg nekem, hogy felelősséggel, komolyan gondolkodó szakember, vagy akár politikus nyilatkozhat e érdemben. Már maga a kérdés is minősíti a felvetőjét.
Ahányszor az MSZP egy prominens képviselője megszólal annyiszor 1,5%-ot zuhan a népszerűségi indexük. Legalább hallgatnának, vagy foglalkoznának a valós problémáikkal.Például azzal, amit az MSZP egyetlen optimálisan működő szervezete a Társadalompolitikai tagozat ajánl. Sok idejük már úgy sincs, de azt kitölthetnék valami hasznossal.
marlin
@xu:
@rokA: Jobb lenne mindenkinek, ha elmennétek parlagfüvet irtani, ahogy megígértétek!!

@Garnela: Nem, de én még emlékszem az Orbánék "kormányzására" és nem várok jobbat!!
marlin
@Garnela: Sőt, én még az MSZMP-t is szidtam!! :)
Ha lesz kire, megyek! De amíg minden oldalról csak "zsákmányszerzőket" látok a koncért tülekedni, meg azt, hogy a szemét, meg a sz@r mindenáron a felszínre törkszik és úszni akar, addig nincs értelme a "választósdinak" , hiszen ma már a rossz és a még rosszabb között sem lehet választani! :(
atababa04
Nem akarja nyomorba dönteni őket,ezt már megtette fletó és a libatolvaj!
xu
@marlin: ma, 21:22 – válasz erre: "Jobb lenne mindenkinek, ha elmennétek parlagfüvet irtani, ahogy megígértétek!!" Felvilágosítottál! A magyar dübörgő gazdaság elnyomta ezt a hírt; én nem hallottam róla! Hozzám jöhetnek, már felvettem a szuszpenzolt (az nem csak tökvédő)! Csak féltem a hazánkban legyártott Hanckok gumiabroncsaimat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.