Az áfa emelése miatt 100-200 forinttal lettek drágábbak az állandóan üzemelő fővárosi fürdőkben a belépők. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. vezérigazgatója hozzátette ugyanakkor, hogy az elmúlt hetek rossz időjárása több mint 150 millió forint bevételkiesést okozott a társaságnak.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
már így is megfizethetetlen volt mind. nem a rossz idő miatt lett ennyire sok a bevételkiesés!
a mélygarázsban is - amiben eddig álltunk- kitalálta a nagyokos új főnökasszony, hogy megemeli a bérleti díjakat. Na nem 5 vagy 10 %-kal. Mindjárt 40-nel. Gondolta, gyorsan sok bevételre tesz szert. Nem jött be. Az eddigi bérlők majdnem fele visszamondta a szeződést, látom nap, mint nap, hogy kong a garázs.

Visszatérve a srandokhoz - aki meg tudja fizetni az 1500 - 2500 forintos belépőt, az viszont örülhet. Lézengenek a strandokon az emberek. Úgyhogy nekik kényelmes.
xu
Nem lett drágább! Ez csak a látszat!
Különben is, ami megfizethetetlen volt eddig is engem nem zavar. Emeljék fel a csillagos égbe!
Csak az MSZP-t még egyszer nem szeretném látni, aki ehhez adja a szentenciát!
ugyeugye
@xu:
hát igen!

most még egy reményem van, de nem tudom, milyen lesz, a Március 15 térnél nyílik hamarosan egy úszóhajó. minden a víz minőségén fog eldőlni. részemről.
xu
@ugyeugye: Nem mindegy, hogy Te úszol vagy a hajó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.