Beindult az Állami Terrorszervezet: bilincsbe vitték el Vona Gábort MAGYARORSZÁGON IS JÚLIUS 4. E LESZ A FÜGGETLENSÉG NAPJA?

Forrás: hirturmix.hu
Feltöltő: xu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lakatosbs
@xu: Köszönöm! Egyébként szerintem a fogalmazásmód némileg tükrözi írója mentalitását. Sok beíró mást nem képes közölni, mint személyeskedő sértéseket észérvek helyett.

Különben ezek nagyon be vannak gyulladva! Néhány fekete lufi fehér festékkel rárajzolt stilizált arccal - félelemkeltő!
Nem semmi...

Nagyon úgy néz ki hogy a mi edwardjaink fakó gebéi elkezdenek megbokrosodva rohanni és viszik gazdáikat a történelmi sülyesztő - és nem utolsó sorban azon szankciók felé, amelyet gyalázatos tetteikért már régen megérdemelnek.
Csubaka
Most értem haza éjszakásból, végig olvastam ezt a sok okosságot és el vagyok hűlve. Ha a neten ilyen vehemenciával képesek egymásnak esni emberek, mi lesz, ha netán a való életben összeakadnak?
No de nem is ezért kezdtem az írásba!!!
Egy gondolat motoszkál megint a fejemben és isten bizony nem vagyok jobbikos, de szeretek tisztán látni dolgokat.
Szóval! Hogy lehet az (mennyi a véletlenszerű esélye),hogy Bajnai izraeli látogat ását következő héten törvényen kívül helyezik a Gárdát?
Két dolog borzasztó ebben! Ha semmi köze a két ügynek egymáshoz akkor a magyar politikai elit annyira bunkó fajfejű, érzéketlen oda nem való politikusok gyülekezete, hogy az már világon egyedül álló. Vagy van a másik lehetőség, amit Richelieu bíboros valaha úgy fogalmazott, - melyik a hatásosabb dolog? A hatalom vagy a befolyás?
Én most a másodiktól komolyan mondom jobban tartok!!!!!!
A soraim megértéséhez hozzá kell tennem, hogy a Kapcsolat.hu-n levelezvén kaptam egy privát emailt amelynek feladója, - hogy is mondjam - kioktatott, hogy ha a jobb oldalnak nem tetszik valami akkor tizen nyolc (miért éppen ennyi) család képes 48 órán belül padlóra küldeni az egész Magyar gazdaságot.
Ötletek???
xu
@Csubaka: Ötletem nincs, csupán csak meglátásom. A padlón lévő gazdaságot szerintem már nem lehet!
xu
Rossz a cím! Nem bukásra ítélt; hanem csúnyán megbukott!
bakokati
@ariel: Kedves Ariel, neharagudj de azért rendesen felnyomta a pumpát bennem a kedves beszólásod. Igaz, hogy nem vagyok Magyarországi de Magyar vagyok úgy születtem és úgy is halok meg.Külföldre sodort a sors a megélhetés miatt, de én is megtettem és teszem a munkámat azért, hogy a magyar nemzetet, nyelvet és kultúrát ápolva öregbítsem annak hírét . Nem ilyen beszólásokkal, ahogyan ezt teszed. Tudom, hogy az emberek nem bírják már elviselni a sok terhet. Megértem, de egy kicsit gondold át, hogy mit írsz. BÍZOM, ABBAN AMIT MOND A NYIRKAI JÓSLAT ÉS TUDOM, HOGY A MAGYAROK NEMSOKÁRA BÜSZKÉN VÁLLALJÁK A MAGYARSÁGUKAT ÉS NEM FÖHAJTVA MÁSOK ELÖTT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.