Még nem tudni, mikor léphet életbe, de a fő irányvonalakat már kidolgozták az Egészségügyi Minisztériumban, a tervezett otthonszülés szabályozására. Eszerint nem kötelező orvos segítségét kérni, viszont csak a kismama otthonában lehet a kórházon kívül szülni. A tárca szerint a szakma sokat engedett, kompromisszumos megoldás született, de a részletekben az orvosok sem értenek egyet. Az otthonszülés-pártiak viszont megdöbbentek a túlszabályozáson.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rodeokutya
Nem is szeretném ha a feleségem a szomszédban szülne.De mit csinál az ember ha komplikáció lép fel????Futok a gyerekkel egy kört az udvaron?Nem jobb ha van orvosi segítség mellette?Gépek és szakemberek?
Mi októberben szülünk (azért MI mert apás szülés lesz ez is ahogy az előző)
de kórházban .Igaz komplikáció és epidura mentesen természetes úton de jobb ha van ott valaki aki érti a dolgát és nem nekem kell levezetni a szülést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.