A szolidaritás erősítését és a korrupció visszaszorítását kellene az MSZP-nek a zászlajára tűznie - mondta Szanyi Tibor, a párt országgyűlési képviselője az InfoRádió Aréna című műsorában, aki továbbra is teljes vezetőváltást sürget az MSZP-n belül.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: Hát most jól össze zavarodtam de én sajnos ilyen buta vagyok .Így születtem sajnálom most már értem hogy a jobb kezem az enyém és mi van a bal kezemmel ő hova tartozik.Bocs megyek beszedem a gyógyszereim.
reallatas
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: /ma, 13.51/ Le vagyok győzve, tudniillik ebből az irányból közelítve Önnek teljesen igaza van. Máris mea culpa bocsánatért, de nem égésszen egy malomba őröltünk. Remélem továbbra is vitapartnerek leszünk.Üdv.
A STÍLUS MAGA AZ EMBER
@Lajos10: lehet, hogy én vagyok nyakatekert , de erre is van gyógyszer, sietek bevenni.
xu
@eberti: Tök mindegy! Engem csak akkor korrumpálnak, amikor szavazni kell! Kedves állampolgár vagyok akkor! A múltban korterskedéskor megetették, megitatták az állampolgárt. Most ezt a pénzt is lenyelik. Pedig milyen hatásos lenne! Jól berúgnék, másnap betennének a szavazó fülkébe, fognák a kezem és így X-elnénk. Akkor érvényesülhetne igazán a szabad választási jogom.
Rockxy
"....az egész rendszer az"
Tudjátok, mit írt a Népszabadság már régen, a kilencvenes években?
Nem szó szerint:
A maffiózók a tévé képernyőjéről mosolyognak ránk, minden nap.
gondolkodo
@A STÍLUS MAGA AZ EMBER: "...nekik kéne példaértékűnek lenni..." -írod.
Azok! Ők a legjobb példák a korrupt vezetőkre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.