Nem tartható népszavazás a képviselői költségtérítések ügyében - döntött keddi ülésén az Alkotmánybíróság. A testület szerint az Országgyűlés a referendum kiírása óta olyan törvényeket hozott, amelyek választ adnak a feltett kérdésre. A népszavazást kezdeményező Seres Mária szerint a politikusok trükköztek, az Alkotmánybíróság pedig politikai nyomásra döntött.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Papó
Ez már egyenesen vérlázító!
Az alkotmánybíróság is megmutatta az állampolgároknak, hogy ki mellet áll! Megmutatta az embereknek: nektek itt nem lehet igazatok! Itt csak a politikai elitnek van joga és igaza! A NÉPNEK, KUSS Mi is történt tulajdonképpen, a népszavazási kezdeményezés kérdésében ez van írva „csak a BIZONYLATTAL ALÁTÁMASZTOTT elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés! Ha szó szerint értem, akkor előbb a bizonylat bemutatása és utána fizetés! Nem pedig ha viszek számlát nem fizetek, ha nem viszek fizetek. A törvénymódosításban semmi olyan módosítás nem található, ami okafogyottá tenné a népszavazást! Ez a burkolt béremelés, a törvények semmibevételének törvénymódosítása! A mai napon kis hazánkban bemutatták hogyan lehet a jogot, törvényeket és az állampolgárok demokratikus jogos akaratát sárba taposni az Alkotmánybíróság segítségével”!” Göndör úr meg röhög a markába, emberek ti ott lent a szarba, ti csak fizessetek, húzzátok meg a nadrágszíjat, aludjatok a híd alatt, vagy a parkokba, ha nem tudtok fizetni, mert ez a demokrácia, ezt munkálkodtuk ki nektek az elmúlt 20-év alatt! Mi itt fent, mi a kiváltságosok majd emeljük a bérünket, hisz elvégre váltság van nem igaz? És nekünk mindent lehet, mert mi demokráciában élünk! Én azt gondoltam az Alkotmánybíróság azért van, hogy intézkedjen, óvja az állampolgárok jogait, törvényekkel biztosítsa az igazságot és mindenekfelett független mindenféle politikai akarattól. TÉVEDTEM”!”Ma azt érzem csak: SÉRÜLT A BIZALMAM! SÉRÜLTEK A JOGAIM! SÉRÜLT A JŐVŐBE VETET HITEM! VALAMI OLYAT ÉRZEK, AMIT NEM ÉREZTEM AZ ELMÚLT 60-ÉV ALATT!
EGY IRTOZATOS FÁJDALMAT ÉRZEK CSUPÁN: AZT ÉRZEM, HOGY SAJÁT HAZÁMBAN VAGYOK HONTALAN”!”

Lajos10
Nem is értem hogy van még olyan aki komolyan gondolja hogy a képviselőink maguk ellen szavaznak ?Légyen az bármely párt politikusa .Az sürgős orvosi segítségre szorul De lehet hogy az a hiba hogy én nem szedtem be a gyógyszereim?
grti7336
A politikában az ilyen trükköket BAKI-nak hivják. Lehet rá hivatkozni, hogy lám ők
is tévednek. Csak az érdekes az, hogy a saját kárukra soha nem tévednek.
gesa
@Papó: sokan éreznek így nagyon sokan. Sok lúd meg disznót győz! Ilyen vérlázitó ügyek miatt érzi az ember, hogy kell egy párt........!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.