Mindenki félreértette a Munkaügyi Főfelügyelőség szóvivőjét, amikor tavaly mentességet ígért a három munkásnak, aki megmutatta a Tényekben, hogy a főnökeik kérésére hogyan csaltak eltűnő tintával. Ő csak a felügyelet nevében beszélt, és azt mondja, a Munkaügyi Főfelügyelőség nem is járt el a munkásokkal szemben. Igaz, a vállalkozóval szemben sem, mert őt nem találták. Ezért adták át az ügyet a rendőröknek, akik pedig nyomoznak, de ők is csak a munkásokat találják.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
biztos jól átrajzolta magát is a csodatollával...
Vera1944
Mert őt is eltünő tintával csinálták.
Dr.luigilongo60
Ez jellemző!
Mindig csak a melóst találják meg a hatóságok.Aki belekényszerítette őket a csalásba, azt természetesen nem.Ennyi szemét, mocskos munkáltató mint nálunk, talán nem sok országban van Európában.A rendszerváltás után a kapitalizmusból a kizsákmányolást tanulták meg legelsőnek de azt nagyon.A szabadverseny persze nem tetszik nekik.Akkor jöjjön szépen állam bácsi és tejeljen.
Undorító férgek!
marlin
Miért?? A Bakos Erikát (Kövér Szilárd felesége!) már megtalálták??
Na ez Magyarország!! :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.