Illegális őssejtbeültetés miatt vizsgálódik az NNI egy kaposvári magánklinikán. Egy amerikai, egy ukrán és két magyar dolgozó ellen folyik az eljárás. Az 5 millió forintos kezelésekhez megszakított terhességekből vették az őssejteket. Az ügyben őrizetbe vették dr. Seffer István plasztikai sebészt tiltott műtétek végrehajtása miatt. Az orvos páciensei között volt Lang Györgyi és Kótai Mihály is

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Azok közé tartozom akitől brrrr... kirázza a hideg. Szó ami szó kinőttem már régen a gyerecipőt, de már megbocsjtottam neki, mert én ilyen megbocsájtós vagyok. Igazad van Vera, majd elhuzzák az ügyet ahogy szokták 6 év múlva már senkit nem érdekel, addig meg szabadlábon védekezhet és dolgozhat és majd hogy meglegyen a béke közötttünk, kap 2 év felfüggesztettet, meg pénzbüntetést amit a mellényzsebből simán kivág.
1951
Nincs ebből különösebb gond, majd Dr.Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter intézkedik és rövidesen újra olvashatunk róla,hogy folytatja praxisát sokak megelégedésére! Lehet,hogy ez ügyben Ledvai Ildikó is érdekelt lehet a közeljövőben!
Vera1944
1951
ha igy lenne, már újra szilikonozna és nyilatkozna hogy tévedés volt az egész.
asim
Ne itéljünk elhamarkodottan.A hatalmas pénzt nem érdemli meg,mégis azt mondom,az őssejt halálos betegségeket tud gyógyítani.Akkor nem a törvényalkotók a gyávák?
Vera1944
Asim
Ez még a kutatás "állapotában" van, csak úgy mindenre alkalmazni egyenlőre nem lehet.
Evikati
Most hallottam a hírekben, hogy az őssejt beültetés van amikor használ, van amikor árt. Addig, amíg nem engedélyezik, veszélyes lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.