Nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a BKV-nál kifizetett 100 milliós végkielégítés miatt - értesült az MTV Híradója.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
nagy kavarások voltak ott a szerződésekkel. itt az ideje a bukásnak!
Tcat
Bízzunk bene, hogy a kormányváltással hatalmas buktasorozat lesz és nem narancs színbe folytatódik tovább a gigászi lenyúlás sorozat... Egye fene, lopják el a részüket (na nem ilyen mértékben, főleg 0 teljesítmény mellett, szal tudni kéne hol a határ...), de könyörgöm tolják közben ezerrel az ország szekerét!! Ááá de nem, az túl 1xerű lene...
dr. prédikátor
Undoritó és felháboritó,hogy ezek a mocskok mit meg nem engednek maguknak!!!!A nyugdijasoktól elvették a 13,havit,áfát,adót emeltek.A gordonka több százmilliot osztogatott.Megcsonkitották a gyed -et gyest.De azért ők szemérmetlenül lopnak ,csalnak, hazudnak!!!Vajjon meddig csinálhatják még a mocskos kis üzleteiket büntetlenül!!!
Tcat
Meddig? Ameddig a nép hagyja... ennyi.
Garnela
@Tcat: így igaz! Dehát a nép hagyja, és igaz lesz a mondás miszerint :Gyáva népnek nincs hazája((És sajnos ez egy gyárka nép..valljuk be..csak itt van pofánva bik((
xu
Már megint azok szerencsétlen jegy-kezelők hibáztak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.