Tilos ütést mérni a halántékra, a torokra, a vesékre, illetve a nemi szervekre a rendőröknek - a szaktárca ezzel egészítené ki a szolgálati szabályzatot

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lajos10
Először talán azt kellene tisztázni hogy egyáltalán mikor fordulhat erőszakhoz mert láttam már hogy egy menni alig bíró hajléktalant falhoz vágtak hogy össze eset egy kifliért .Olyan 130kg bátor rendőr és még meg bilincselve vitték el nem tudom de a szerencsétlen még menni is alig bírt .De bezzeg a sarkon valutázókhoz oda se mertek menni .Szégyenlem magam hogy ilyen gyenge a rendőrségünk a szomszédomért négy kétméteres rendőrt küldtek ki hogy be vigyék kihalgatásra aki 50kg és 68 éves .
eberti
@gesa
:A rendőr bíróságra mehetne,ha eljár a keze...
gesa
@Lajos10: ebben is van igazság. Nem ezekkel szemben kell erőt fitogtatni ez igaz. Biztos, hogy vannak rendőri túlkapások ezt nem is lehet vitatni.
5hazi
Nagyon remek költőink voltak- vannak majd a renitens szemébe olvas valamit ! Habár a szemébe sem lehet.. nem is tudom.
menasagh
A rendőri intézkedéseket nem a gazember támadó- vagy verekedés képtelené tételének a formájára kellene korlátozni, hanem olyan intézkedést hozni, amely megtiltja a békés emberek bántalmazását.
luciferi
Ezekután simán ki lehet nyírni a zsarukat. Kiknek is segítenek ezzel? Gratula.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.