Morvai Krisztina Tóth Gábor budapesti rendőrfőkaoitánynak írt levelet - elég homályosat.

Forrás: hirextra.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Semlyén innen lopott?
Kérdésem: régi tartalommal, régi csomagolásban, új-e az, amit újnak nevezünk?
Lajos10
Hát nem is tudom állítólag a jogi egyetemen is tanít érdekes lenne meg tudni milyen viselkedési formát tanulnak tőle az ifjú joghallgatók .Talán csak nem azt hogy csak így ne.?
marlin
"Szabadjon megjegyeznem patak vér fog folyni, ha nem hagynak elégszer engem közbeszólni"

Ahogy a kényszerítő „vizelési' inger bekerült a parlamenti aranyköpések tárházába, ahogy ott van már a „patakvér' is, meg a „monnnnyon le!' is, ott lesz a helye a "vérgáznak", meg a nemzetesasszony többi csacskaságának is!! :-)))

A hír pedig szimplán annyi, hogy a Balóné is észrevette, hogy KAMPÁNY van, és a politikai uborkaszezon ellenére "képben akar maradni"!
gondolkodo
@Lajos10: Viselkedési normák? - hagyjuk, az nem lánynevelde! Ámde hogyan tanítja a törvénynek, mint írott knyszerítő eszköznek, betartását és betarttatását a jövő jogászaival?

@marlin: A "csacskaság túl erős! - én inkább ostobaságot írnék!
aki nem ismeri a törvényeket, nem mentesül a következmények alól! Aki tanítja, betartásukkal jó példával kéne élenjárni!
Csubaka
@gondolkodo: 1994-ben Pécsett az Angol-házban egy amerikai prof tartott előadást ha jól emlékszem " A piac és az etika" (vagy valami nagyon hasonló) címen. Az előadást követő fórumon egy tanárnő a nagy nyilvánosság előtt azt mondta, hogy ő bizony nem tanítja etikára, becsületességre a tanítványait, mert akkor behozhatatlan hátrányba kerülnek másokkal szembe és az élet erről szól.
Nos, az a generáció felnőtt, befejezte az egyetemet, aztán eladta az ország vagyonát, adóparadicsomokba mentette ki azt a magyar pénzt amelynek a honi gazdasági térben lett volna életbevágóan fontos szerepe. Az a nemzedék gazdaságpolitikai mutyikba tömörült, olyan mértékű korrupciót alakított ki maga körül és általában az országban amely európai mércékkel mérve példa nélküli.
Vajon hány ilyen tanárnő neveli még gyermekeinket és meddig? Az ország teljes széthullásáig?
gondolkodo
@Csubaka: Sajnos!
A görög bölcs szerint tanítani betúkből is, de nevelni csak példamutatással lehet. Az eredmény: amit írtál.
Kinevelve lett egy jól képzett, ámde törtető, mindenen és mindenkin keresztülgázoló értelmiségi klikk, akik szakmailag jól felkészülve, de etikátlanul csak a saját érdekeit veszi figyelembe. Nincs emóció, csak Mammon. Nincs magarság, nincs társadalom iránti elkötelezettség, csak akkor, amikor szónoklataikat írják.
Közben ebben a szellemben nevelik ki utódaikat.
A legeslegnagyobb baj pedig az, hiába eröltetem szürke-állományom, nem tudok egyetlen kivételt sem említeni!
Üdv és jó hétvégét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.