Komolyabb atrocitások nélkül ért véget a Jobbik Magyarországért Mozgalom és az Új Magyar Gárda "családi napja", amelyen délelőtt több mint félezer gárdista tett esküt. A környező utcákban a rendezvény alatt tömegével álltak a rendőrautók, több száz rendőrt vezényeltek ki az eseménynek helyet adó Szentendrére. A családi napon megjelent a Jobbik elnöke is, kezében egy idézéssel, melyben gyanúsítotti kihallgatásra hívják be. A vád ellene egyesülési joggal való visszaélés.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ariel
Mi lenne, ha egyszer véletlenül tévedésből korrektűl tudósítana a Stop.
"15:52: Vona Gábor, a Jobbik elnöke elmondta, hogy azért vette át az idézést, mert nem hajlandó elmenekülni a saját sorsa elől. A hatalom eddig is rúgott öngólokat, de az ő lecsukása félpályás öngól lenne. Ha a rendőrség és a hatalom azt akarja, hogy a Jobbik 2010-ben megnyerje a választásokat, akkor csinálják és ő ártatlanul, de be fog vonulni a börtönbe."
barikád.hu
Nem 10 %-os többletről beszélt Vona, hanem a 2010-es választások győzelméről /többek közt.../

kamazuka
Gábor! a vidék már nagyon várja a szocializmus végét.még pár hónap és mi jövünk.addíg is .Kitartás!
marlin
"Duhaj kedvek Eldorádója,
Száz tivornyás hely, ne bomolj.
Csitt, most valahol, tán Ujpesten,
Húszesztendős legénynek vackán
Álmodik a Nyomor."

Jó, jó, de mindennap??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.