Összesen 176 fő ellen tett szabálysértési feljelentést a rendőrség a szombati, Új Magyar Gárda által tartott rendezvénnyel kapcsolatban.

Forrás: mon.hu
Feltöltő: Gabbby
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eberti
Érdeklődéssel várom,hogy ha jövőre a Jobbik parlamenti tényező lesz,akkor is számít majd a mentelmi jog,vagy kitalálják azt,hogy a Jobbikra nem vonatkozik?
elekmargit
Nekem az ilyen cikk majd akkor lesz érdekes, ha azt írják, hogy -ÚJ MAGYARORSZÁG- Eljárás indult a magyar politikai elit ellen.
menasagh
Idézet a gárda peréből: "A bíróság elsőfokú, nem jogerős ítéletében feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet. Az ítéletben Pataki Árpád hangsúlyozta a Tatárszentgyörgyön történt eseményeket és azt, hogy „a hazafiságot nem mások ellenében kell képviselni,” s a Gárda mozgalma adta a keretet ehhez a jogszabályba ütköző rendezvényhez. A közvéleményben olyan képzet keletkezhetett, hogy „Jön a gárda és majd rendet csinál!” ez a cél pedig alkotmányosan nem elfogadható.[123] Kijelentései alapján azonkívül úgy ítélték, hogy nemcsak a romák, hanem a zsidók szabadságjogait is sérti. Az egyesület fellebbez a döntés ellen. A bíró megjegyezte: bár a Magyar Gárda Mozgalom és Magyar Gárda Egyesület szorosan együtt tevékenykedett, de az ítélet a mozgalomra közvetlenül nem terjed ki.[124][117][125]"

Szóval nem csak a cigányokat hanem a zsidókat is sérti.....és még kiket ? Mert sokakat sértenek a cigányok viselkedései is , de azért nem tiltják be őket. Miben sérti a zsidók szabadságát jobban mint bárki másét ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.