Újabb, a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazási kérdést hitelesített az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén. A kezdeményező magyar állampolgárságot adna a határon túli magyar nemzetiségűeknek, ugyanúgy, ahogy egy korábbi kérdés is, amely még az Alkotmánybíróság előtt van.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
@gesa: tegnap, 19:13 – válasz erre

Teljes mértékben leírtad amit gondolok. Szavazati jog csak annak aki életvitelszerűen itt él, dolgozik, adózik......
gondolkodo
@carmen: Ne hidd, hogy hozzászólásainkkal magyartalanságunkat vagy empátia hiányunkat fitogtatjuk, vagy a magyar összeférhetetlenséget gyakoroljuk!
Személy szerint nekem és sok másnak, semmi bajom Veletek, hiszen szememben és agyamban más elbírálás alá estek Ti, - akik nem önként keültetek a határon kívülre, - mint azok, akik gazdasági okok miatt önként költöztek el!
Éppen a féltés, a felháborodás íratja soraimat!
Felelőtlen politikusaink, akiknek kellő széthúzással és önző érdekeik megvalósításával tesznek bizonytalan, megalapozatlan, felelőtlen ígéreteket, ahogy nekünk, Nektek is!
Mézes-madzag saját céljuk elérésére? Annál sokka rosszabb, olyan ez, mint minkor a hajléktalan koldús ígér saját lakásásban szállást a másiknak.
Ez nem kizárólag gazdasági téma, ahol a hibás döntés után lehet mondani: bocsi, vissza az egész, nem így gondoltam! Felelőtlen ígéreteikkel a Ti érzéseitekkel játszanak!
Hát, remélem érted, mit gondolok és miért azt írom, amit!
Üdv!
gesa
@carmen: 21:27 nem az egzisztenciáról van szó, az nem fontos ilyen kérdésben, mert mindegy lenne, ha mondjuk le kellene mondanunk, a 3 nyaralásból kettőt, mert segíteni kell az elszakított országrészben élőket is. Az a baj, hogy az ország túl nagy részének most a lét a tét. Amikor az egészségügy az összeomlás szélén áll, nincsenek megfelelő műszerek, műtéteket halasztanak el pénz hiány miatt, akkor ez az egészségügy nem bír el a mostani finanszírozással és formában több beteget. Állampolgári jogon pedig ez mindenkinek jár. Sorolhatnék még sok példát, sajnos a legrosszabb időben hozzák fel ezt a témát, csak azért, hogy választókat nyerjenek . Rendkívül veszélyes "játékba" kezdett már megint Orbán a hitegetés nem egy jellemes dolog egyetlen államférfi részéről sem.
gesa
@gondolkodo: végül is , majdnem egyet írtunk, csak én az írásom után olvastam a tiedet.
Dezire
@carmen: Óh kedves Carmen itt a lét a tét.Hihetetlen dolgok történnek itt.Mindenki a zsebét tömi.Az országgal a néppel senki nem törődik.
carmen
@Dezire: Erre csak még annyit szeretnék válaszolni,hogy addig nincs nagy baj amig tudjuk kik vagyunk valojában,mi izig,vérig magyarnak érezzük magunkat,és csakis szeretettel várunk minden hozzánk látogato Magyar testvérünket,már csak az a fontos,hogy ne szét,hanem össze tartsunk mi magyarok....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.