Az MSZP a fővárosi koalíció jövője szempontjából súlyos, rendkívül egyoldalú és barátságtalan lépésnek tartja azt, hogy Demszky Gábor főpolgármester Horváth Csaba szocialista főpolgármester-helyettesre bízta a BKV szakmai felügyeletét. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője az InfoRádiónak adott interjúban azt hangsúlyozta, hogy szerinte sem Horváth Csaba a megfelelő személy erre a feladatra, de az MSZP immár politikai élet-halál harcot folytat.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
nem tudom, nem értem, miért védi a fidesz Kocsist.
reallatas
@ugyeugye: /ma, 9.01/ Vannak sejtéseim! Nos nem kívánom Tarlóst favorizállni, de olyan ez most mint az, hogy nem a kútba, csak a kávájára, s onnan lökjük be. Üdv.
Garnela
@ugyeugye: Nem védi a fidesz Kocsist..honnan veszitek??A Fidesz mindössze annyit mond, hogy hulljon minden fej, amelyik ennek a disznóságnak 2003 óta részese volt..Hagyóval az áélen..mert akkor kezdődött, mikor rábízták a BKV-t? Miért nem váltják le? Meg van hozzá a többségük!Meg volt eddig is!
reallatas
@Garnela: /ma, 13.14/ Nos igen! Csak tudod a kis hitetlenség a háttérben a rafinált kisördöggel, aminek gyakran vagyunk látensen a tapasztalói. Üdv.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.