Az utolsó adatok szerint 41 embert állítottak elő a szombati, homoszexuális-felvonulás után történt rendbontások miatt – tájékoztatott közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A többségnek hivatalos személy elleni erőszak miatt kell majd felelnie.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mizo
Ha a buzik nem provokálnák az embereket,vajon akkor is tüntettek volna a "nem mások"?Akkor az államnak nem kellett volna azt a rengeteg pénzt kidobni az ablakon,akkor most az a 17 ember ugyan úgy folytathatná az életét mint eddig!Hajrá Buzik,hajrá Drazsé,hajrá Kovács Pistike!!Reméljük ,hogy Pistikének nem a felvonulás résztvevői lesznek a példa képei.
Dr.luigilongo60
mizo!
Ha nem ment volna oda a sok hígagyú acsarkodni, semmi szükség nem lett volna a rendőri intézkedésre.
Kúlturállamokban így csinálják tudod?
mizo
luigilongo60

Máshol is felvonulnak a buzik? Vagy például miért nem vonulnak fel a nem buzik,vagy a cigányok???Miért ponta melegek lógnak ki a sorból? légyszíves válaszoljál!
Dr.luigilongo60
mizo !
Igen, máshol is felvonulnak a buzik, esetleg tanulmányozd a híreket. És ott nem dobálják meg őket mint nálunk.
Egyébként bákinek joga van felvonulni, ha előre jelzi a szándékát a megfelelő hatóságoknak.
Tedd azt és vonulj, ha ehhez van kedved.
Egy kissé tájékozatlan vagy de szerintem inkább megjátszod.
marlin
Ha a rendőrség által előállított és meggyanúsított hőbörgőket - tisztességes bírósági eljárás után - a bíróság a törvény erejénél fogva minden esetben(!) eltiltja a demonstrációkon való részvételtől már rég nem lenne aki odamehetne!!
(értsd. az a néhány tucat rendszeresen, és miden lében acsarkodó egyáltalán nem békés tüntető mindegyike el lenne tiltva)
Esetleg megoldható lenne, hogy a focihuligánokhoz hasonlóan a demonstrációk előtt "begyűjtsék" őket!
Igaz, hogy így okafogyottá válik a "fokozott készültség" és a túlóra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.