Sokan fizetnek bankköltségre súlyos ezreket, pedig nem mindenkinek kötelező....

Forrás: evportal.hu
Feltöltő: kekesfekete
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Pici Kínaiak még a pénztárgép sem, bakszála azt sem tudja mi az. Rendes vállalkozónak minden kötelező. Eltartani az Adóhatóságot, Államot, Bankot, Kamarát, Polgármesteri hivatalt. Pénzmosási törvény semmit nem ér, Bank zsírosodik belőle.
kekesfekete
@orogordog: igen, ezért tettem fel a cikket. ne fizzesen senki fölöslegesen bankköltséget ha nem muszáj.
adsl70
meg szerencse :) hogy nem kell es remenykedjunk az elektronikus dolgokat sem fogjak erolteni. Ismerek Os( nem banant, narancsot, kiwit...stb) termelo nenit illetve bacsit akik 70 felettiek, nem afa koros adozok. Mondjuk ismerek olyan Os(termelot) hivjuk annak akirol nehezen tudom elkepzelni a napi hat lada banant a kertjeben termeli, de lehet en nem ertek a kertekhez :-D
kekesfekete
@adsl70: a te megközelítésed sem egyszerű. Az elektronikus dolgok egyre inkább kötelezőek, aki nem tudja megoldani, annak feltétlenül könyvelőt kell fogadnia. Nem olyan rossz dolog, de egy idős személy esetében valóban nehéz elképzelni hogy egedül meg tudja csinálni. És azt is elhiszem, hogy pont ők azok, akik nehezen kuporgatják össze a könyvelőre valót. Viszont ha megússza a kötelezőnek hitt banszámlaköltségeket, már meg is spórolta a rávalót.
adsl70
baratom gondolom eszre vetted, hogy ebben az orszagban mindig valakinek a valakijetol kell vasarolni azaz olyan szekeret kell tolni amit valakik nagyon eroltetik. Kozvetlenul nem adhato torvenybe ezert rendeletekben rogzitik a te "szekertolasi" kotelezetsegedett.
pl: csomagolasi dij, amit egy kht kordinal es egy veletlenul csaladi ceg :-) milliardos nyereseggel. Ami viszont nem tudom nem-e uti a kht fogalmat és talan ezert is lettek ebben az evben mar Zrt :-D ugyeugye milyen kicsi a vilag??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.