Szombat délután kötött házasságot Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője és kedvese, Szandrocha Kamilla az Erzsébet körúti Boscolo luxushotelben, majd utána a vendégsereg átvonult a Gundelba. Az ifjú pár nászajándékba egy festményt kapott Bajnai Gordon miniszterelnöktől – tudta meg az egyik bulvárlap.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bombi02
Örülök neki, hogy addig, amíg az ő hibájából tízezrek éheznek, százezrek éppen hogy megélnek, addig neki futotta nagy fényűzésre!

Annyira legyen boldog, amennyire a dolgozó magyar népet tette "boldoggá!"

Úgy vélem keserves, nyögős, nagyon elkeserítő házassága lesz, ami rövid időn belül tragédiába fordul. Ezt tette a magyar nép 2/3-ával..
anka
@bombi02: - hasonló jókat akartam kivánni én is...............és most beveszem a lesz@rom tablettát!
idiot
Még csak most vette el ezt a hölgyet!

Pedig már óriási szervezést csinált neki 1-2 éve a ....tours!

Majdnem magam alá piszkítottam, hogy milyen cselekkel és milyen fondorlatokkal tervezte meg az utat!

Kérdezném a kókadtól: Szép volt Prága?

Mert azért minden kiszivárog!

Talán a Tena betéteket közgyógyra kellene adni!
Remélem Kóka felkarolja az ügyet, mert az inkotencia (na: női bepisilés) vagy mi az sokkal többe kerül, mint a menstruáció következményének elhárítása.

Szégyen és gyalázat! Az anyukák a nyugdíjból nem élnek meg, nem tudják fizetni a regiet és még be is pisilnek! Én meg bexar... ezen a lelketlenségen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.