Debrecen, Püspökladány, Győr, Nagykanizsa és még hosszú a sor, ha a Fidesz–KDNP-s vezetésű, gyanús ügyletekről is elhíresült településekről van szó. Míg az ellenzék folyamatosan a szocialistákra mutogat, korrupcióval, lenyúlásokkal vádolva őket, addig a saját házuk táján előforduló számtalan gyanús ügyről hallgatnak. Szabó Zoltán MSZP-s képviselő – aki sorozatban hívja fel a figyelmet ezekre az ügyekre – úgy véli, mindez jól mutatja, mi várható, ha a Fidesz kerül kormányra.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
a különbség annyi, hogy a ballib kormányzás alatt egymás után történik számonkérés, ítélet, ki emlékszik arra, hogy fideszéknél vala ha is következménye lett volna a már akkor is, ma is nyilvánossgra került sötét ügyeknek? egyszerűen agyonhallgatják a dolgokat, vagy ha mégis napirenden van valami, hát az aktuális ügyészük majd "elintézi".
anka
@mindenlében2kanál: - a fityesz alatt volt a Tocsik-ügy!
mindenlében
ani57.... az igaz, de a Tocsikot a baloldalhoz kötötték
Lajos10
A mai politikai garnitúra legyen az bal vagy jobb oldali ezekhez képest Kádár csak egy nyeretlen két éves minden recski tábor politikai börtönökkel is.Az utóbbi húsz évben több ember halt meg az utcán,szállók megszüntetése gazdaságilag tönkretett ,öngyilkosok,egészségügy ,stb,stb,stb Úgy hogy Kádár csak ámulna és bámulna hogy is kell ezt csinálni.És csóválná a fejét no ezeket jól kitanítottuk!!!!
barew7
Miért lenne ez ijesztő? Látszik ez már húsz éve, színektől és oldalaktól független...
anka
@mindenlében2kanál: - igen azoknak dolgozott' de a fityesz derítette fel, ezt jeleztem a hsz-be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.