Baloldali szimpatizánsok lépnek át tömegesen a Jobbikba, egy volt szocialista lett a párt hajdúsámsoni elnöke is. Montlika Zoltán - a szocialisták tájékoztatása szerint - 2005 óta tagja az MSZP-nek, miközben rendszeresen publikál a „Szebb jövőt!” címet viselő lapban. Az MSZP hajdúsámsoni vezetőjét meglepte párttársa döntése.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Azt hiszem ehhez nem kell kommentár!!!Ennyit a politikusok hitelességéről!!!Váltogatják a pártokat mint a szaros gatyájukat!!!!!
Igaz
Biztos komoly politikai meggyőződése lehet.Ezért megélhetésiek a mieink.
Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy az ember élete során csalódik illetve menet közben ismer fel dolgokat.A bűnözőktől mind azt várjuk a börtönben javuljanak meg és térjenek jobb belátásra.Más embernek is változhat az álláspontja és nézete miután belelát a dolgokba.
Ha valóban nem csak a pénzért igazolnak át megértem,ellenkező esetben elítélem a dolgot.
gondolkodo
A legálhatatlanabb valami a kémény. Jön egy kis szellő, máris a zsélkakas másik oldalára áll!

@Igaz: Ha valaki vezető egy pártban és nem megélhetési politikus, ott próbáljon meg rendet csinálni! Ha minden tag így tesz, "A Haza fényre derül"!
ugyeugye
szimpatikus - mindkét fél részéről...
furfang
Rengetegen pártoltak át az mszp-ből a Jobbikba,de ez nem is csoda. A Jobbik mondanivalója ( tettei még nem voltak érdemben) sokkal közelebb állnak a szocialista ideológiához mint a magát szocialistának hívó, párté. Nem azok a hűtlenek, akik átpártolnak más párthoz, hanem akik maradnak. Vagy nincsenek tisztában a szocialista eszmékkel, vagy agyonfizetett kollaboránsok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.