Új alapokra helyezett szlovák-magyar viszonyt, adócsökkentést, a polgári törvénykönyv felülvizsgálását és a költségvetés visszavonását ígéri a Fidesz kormányra kerülése esetére - az ellenzéki párt terveirõl Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetõje beszélt az MTI-nak adott interjúban. Szijjártó szerint a kisebb parlamentre még várni kell majd, leghamarabb 2014-tõl csökkenhetne a képviselõk száma.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Persze, hogy nem csökkentenék regnálásuk ideje alatt a parlamenti létszámot, hiszen az a holdudvar munka nélküli jövedelemhez juttatásához kiváló!
"Adócsökkentés", de hogyan? Az is az, ahogy tették az alsó adókulcs határának megemelésével, csak abból a kisember, a proli nem profitál! Marha nagy büszkeség azt tudni, hogy kétszeres keresete mellett is ugyanekkora %-ú adót fizetne! - de a kereset marad!
Dr.luigilongo60
Már megint hülyének néznek Maaaargiiiit!!!!
maci0427
Miért csak 2014-től? Ez egy kamu,a nyugdijkórhatár csökkentéssel,mivan? A feketegazdaság,a bérből és fizetésből élők jobb élete,a bünözők szigorubb, itélete, a háromcsapás bevezetése,megszüntetni a 40-50 éves kórban való nyugdijbamenetelt,nyugdijkórkedvezményt csak szigoruan az arra szakmailag érdemes szakmák kaphassanak,stb: stb:
maci0427
Egymillió munkahely,hol lessz??? Kik fognak annyi embert bejelentettként,adozóként foglalkoztatni,vagy visszajön a szocializmus???
Don Quijote
ők harsogták legjobban a 200 fős parlamentet, na most az akkor nagy hazugság volt! hazudunk,reggel,délben meg este vagy nem????Volt kitől tanulni gyerekek.....
gondolkodo
@Don Quijote: Ám miért azt tanulták el, amit szidtak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.