Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere formában van. A most napvilágra került videón a nemrégiben roma asszonyokat magzataik szándékos bántalmazásával vádoló államférfi a jól bevált cigányozás helyett zsidózással szórakoztatja közönségét és az általa feltárt "tényektől" sokkolt műsorvezetőnőt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barew7
A jeruzsálemi magyarnyelv oktatásról még nem hallottam, a dolog többi része azonban sajnos nagyon is közel áll a valósághoz!
grti7336
Atya úristen: Meghallgatva a végszót: Csak nem MOLNÁR OSZKÁR lesz a köztársaság következő elnöke ?
kerub
EBBEN A HÍRBEN NINCS SEMMI KIFOGÁSOLHATÓ, EZEKET A TÉNYEKET AMIKET ÁLLÍT A POLGÁRMESTER MÁR NAGYON RÉGEN TUDJA AZ ORSZÁG AZON FELE AKIK A HAZÁJUKKAL FOGLALKOZNAK.
Ami itt hír az hogy egy Fideszes politikus fel merte vállalni a közlését a tényeknek.
Aki meg megkérdőjelezi az állításokat egyszerűen szűk látókörű és csak azt hiszi el amit a Tv-ben lát ami sajnos már régen nem magyar kézen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.