A volt pénzügyminiszter rendelkezik azzal a magas szintű angol nyelvtudással, ami egy uniós poszt betöltéséhez szükséges - mondta a Hírszerzőnek Nyakó István. Az MSZP elnöksége rangsorolásos szavazással sorolta Veres Jánost az uniós biztosjelöltek első helyére.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Semmi köze a történetnek a nyelvtudáshoz. A pénzről, az EU-s apanázsról van szó! Vajon ki lehet a háttérben, ha "veres" ezt merinyilatkozni?

"
"Nem látok ma olyan erőt, amely az MSZP elnökségének döntését akarná és képes is lenne felülbírálni, ráadásul az európai szocialisták támogatása is az MSZP által javasolt személy, azaz mögöttem ott van"

Na már most! Tessenek már megmondani, hogy "veres" úr szavaival éljek - az európai szocialistáknak mi joguk van egy ország belügyeibe történő beavatkozásra? Egy ekkora EGO nem képviselheti magyaroszágot. Legfeljeb magát és haverjait.
ugyeugye
"Az MSZP elnöksége – sorrendben – a következő politikusokat ajánlja a magyar EU-biztosi posztra: Veres Jánost, az MSZP frakcióvezető-helyettesét, Herczog Edit európai parlamenti képviselőt, Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatóságának a tagját, Kovács László jelenlegi EU-biztost és Vadai Ágnest, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárát." /VGOnline/
furfang
@ugyeugye: ez ám a választék!

@Csubaka: Igen, ez nagyon elgondolkodtató, hogy mitől ekkora ennek a palinak a mellénye? A pénz még nem minden! Ja persze, jobban beszéli az angolt mint Áder! Ez már valami! Ez nyomós érv lehet mellette, meg az úri viselkedése, bár ebben a Vadai lekőrözheti, ő is pregnánsan tudná képviselni a szoci elitet az Eu-ban.
ugyeugye
@furfang: jaja - ez a tipikus melyik ujjamat harajam meg :)))

@bigyibogyo: ez télleg villám. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.