Most aztán téphetik a hajukat az állami cégvezetők! Hamarosan vége a százmilliós prémiumok és végkielégítések korszakának, az állami cégvezetőkre kivetett „mágnásadó" ugyanis nemcsak a milliós fi zetéseket, de az ilyen extra juttatásokat is visszavágná. A javaslatot tegnap nyújtotta be az MSZP a parlamentnek, fi zetni kell majd jövő februártól a titoktartási pénz és a szabadságmegváltások után is, igaz, csak egy évig.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@batukán: persze, már van is. nem láttad a kanyargó sorokat?
szöszmösz
Ez épp olyan, mint a képviselők költségtérítése. A nép elégedetlen volt ezért véletlenül "bakit" ejtve még több térítést kapnak.
Nem kell izgulniuk az érintetteknek, így majd még többet kapnak, és ez még a nyugdíj alapjukat is növeli.
Kár lett volna azt hinnünk, hogy az ilyen irreális szerződéseket egyszerűen megsemmisítik és az így felvett pénzeket vissza fizettetik.
/Az új BKV-s HR-essel nemrég ugyanilyen szerződést kötöttek./
KOBRA28
Ez nagyon vicces! Az MSZP nyujtotta be! Ez a banda,mindent ellopott,elhazudott,a briganti SZDSZ -es cinkostársaival eggyütt! És ezeknek még van pofájuk kiállni,és a becsületességről szónokólni? Vagy a bajnai? Ez a köztörvényes bűnöző? Te jó ég,mi van itt?
qxy
De ez nem azt jelenti hogy ha elmegy a haver a cégtől.nem kap pénzt.csak nem úgy nevezik.és amire rájössz már rég ki van fizetve minden és nincs pénz De majd lesz még egy adó pld. LANKADÓ.ÉS FIZET A NÉP.
perta
biztosan maradt sok kicsi kapu..........megoldják, mint a képviselők fizetését a válságban duplájára emelték..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.