Morvai Krisztina honlapján büszkén hirdeti európai parlamenti felszólalásait. A beszédek megdöbbentőek: Morvai kiabál, bírál, és olyasmiket állít, hogy az IMF miatt harmadik világbeli ország lettünk, vagy, hogy soha sem fogja elfelejteni, ahogy Ferrero-Waldner biztos "ölelte és csókolta" az izraeli kormány tagjait.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
Hát ugye, azért itt csak elvertek válogatás nélkül jópár embert, szétvertek, gumilövedékkel és könygázgránátokkal lőttek , szintén válogatás nélkül emberekre. Mindez európa ingerküszöbét nem igen haladta meg. Ez nem igazán az emberi és politikai szabadságjogok érvényesülésének és védelmének a diadala.
Az is tény, hogy az ország jelentős része bizony közel a harmadik világ szintjén él, és rengeteg fiatal szorgalmas ember kényszerül a kilátástalan jövője miatt külföldön élni.
Lehet, hogy sokakat irritál, hogy ezeket a valós problémákat a nevén meri nevezni valaki, de jó lenne ha inkább azokkal szemben is feéledne az érzékenységük akik ezeknek az előidézésében jelentős szerepet vállaltak.
Nem kell szeretni senki stílusát, de a zsigeri gyűlöletből fakadó "eposzi jelzők" és minősitgetések sem a magas kulturnívórol árulkodnak!
szala
@vukkocska: "Volt már nem egyszer, hogy iinkább nem írtam, de az ember a méltóságát ne veszítse el." Ez jogos, viszont amikor folyamatosan azt látja az ember, hogy tele van az ország törvényeken felül álló bűnözőkkel, akik százszor jobb életkörülmények közt élnek az átlag embereknél, amikor az általunk eltartott, agyondédelgetett cigányoknak is mindenki csak a jogairól és nem a kötelességeiről beszél és természetesnek tartják, hogy kirabolnak, megkéselnek embereket...stb. akkor időnként nehéz megőrizni a méltóságot!
Csubaka
@szaboria: Aki tudja nézni a felszólalásait meg kellnézni mennyire nem érdeklik az eu képviselőit az Ő beszéde. Nagyon is jól tudják hogy kicsoda. -írtad

Hány magyar felszólalását nézted meg eddig. El kell mondjam, hogy az Európai Únió nagy ívben lesz...rta mindegyiket. Miért pont a Morvait hoztad példának?
szala
Nem értem, hogy sok embernek mi a problémája a Jobbikkal és a Gárdával, mikor az esetek nagy százalékában az igazat mondják. Ja, az igazság szokott fájni! És nem ők azok akik kirabolnak minket, élősködnek rajtunk, vagy épp milliárdokat herdálnak, lopnak el, vagy "segélyekből" 20 millás terepjárókkal mászkálnak!
ember
Ok! A világbank és az IMF segítségével eddig hány ország mászott ki a gazdasági slamasztikából? A gázai háborúban lovagok voltak az izraeliek? Mi is ezzel kapcsolatban a nemzetközi álláspont, amit Izrael nem fogad el? Az ellenszenvetektől eltekintve mi a gond MK hozzászólásainak tartalmával?
Selkirkrex
Nem izgat Morvai stílusa! Mindenkinek fáj az igazság! Különösen, ha egy nő meri a képébe vágni, kendőzetlen szavakkal. Ti még meddig akartok képmutatni?
Ébresztő!!!!!!
Morvainak is ez a célja! Ha a stílusával teszi, akkor azzal! Egyébként egy három gyermekes asszony bájain nem illene élcelődni!
Inkább azon gondolkozzatok már egy kicsit, hogy ő vagy Gyurcsány Fleto és illusztris bandája jutatott minket oda, ahol most vegetálunk!!!!!??????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.