Bár a 40 centis kilátó meg a hülye kapu se semmi, a kutyafitnesz pedig a pofálanság netovábbja, azért mindig van új a Nap alatt.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
messzelato
@ugyeugye: Ami a fotón látszik gyakorlatilag közmunka címen elintézhető.Tudom megint a hülye példa, de ahol ausztriában dolgoztunk a falubeliek csupán a környezetük jobbátétele érdekében szebbet csinálnak és támogatás nélkül önerőböl.
ugyeugye
@messzelato: csak ennyi a különbség. aztán a sok kicsiből adódik a szakadéknyi.
messzelato
@ugyeugye:...és mi ennek a szakadéknak a szélén állunk.
Csubaka
Talán fél éve olvastam, hogy egy kisváros polgármestere dühöngött a helyi sajtóban, mert pályázatot nyújtottak be a várost egy közeli néhány, száz fős kisközséggel összekötő kerékpár út építésére,de az azért híusult meg, mert a magán területeken is áthaladó út területének árán egy gazdával nem tudtak árban megegyezni. Egyébkén azzal indokolák a szükségességet, hogy bevásárokni járnak onnan az emberek a városba. A megértéshez tudni kell, hogy egyébként egy normális, átlagos állapotú kétsávos autó út köti össze a két helységet, A falubeli házak szinte mindegyikének udvarán ott áll az autó, kerékpár viszont már csak itt-ott akad. Csak egy elejtett mondat a helyi sajtó egyik ripotjában engedi sejtetni, hogy mibe került volna az út és mi lett volna a felhasználható pénz sorsa." ,,a város néhány égetően fontos problémáját tudtuk volna orvosolni abból a pénzből..." Államilag kötelező a hazudozás és a sunnyogás!!! Most a város 1 milliárd közeli adósággal küzd és még több mint fé milliárd hitelt szándékoznak felvenni önkormányzatilag.
antalaszka
Ez nem(csak) korrupcio, ez tomeny hulyeseg. Amugy az adott park tetszik. Kozmunkaval viszont valoban megoldhato. Csak hat nem nagyon szorgalmazzuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.