A Fejér Megyei Szent György Kórház vezetői arról kaptak lakossági értesítést: két ismeretlen nő - a kórház gyermekosztályára hazug módon hivatkozva - kért, és kapott a segíteni akaró emberektől készpénz-adományokat Székesfehérváron, a Királykút lakónegyedben és feltehetően a város más részein is.

Feltöltő: Fehervaronline
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
...honnan van ennyi szemét láda nálunk,..hogy mindig vannak mocskok akik a más nyomorán akarnak meggazdagodni ...undorító
messzelato
Már többször figyelmeztették a lakosságot, hogy soha ne adjanak készpénzt az utcán senkinek.Ha valaki adományozni szeretne a kórház számlaszámára tegye!
De nézzen utánna ne egy valakitől kapott számra utaljon.
szaboria
Valahogy ki szimatolják hol laknak nagyon idős emberek és elég rábeszélő készségel birnak igy tudják kicsalni a pénzt. Lásd villany. gáz, vizszerelöknek adják ki magukat ez is egy sikeres dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.