Összesen 178 milliárd forinttal tartoztak szeptember végén az úgynevezett tartós adósok az adóhatóságnak. Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal közölte: 1506 vállalkozás halmozott fel egyenként több mint 100 millió forint hátralékot, 2820 magánszemély, illetve egyéni vállalkozó tartozása pedig meghaladta a 10 millió forintot, és a pénzt már több mint 180 napja nem fizették be.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Ez egy megtévesztő adat. Csak a saját példámból kiindulva tudom, hogy számontartanak tartozásokat, amelyek nem jogosak. És hiába fellebezek, próbálok velük kommunikálni, nem lehet, nem válaszolnak. Csak küldözgetik a felszólító leveleket és a csekkeket.
szaboria
Van igazság a fenti esetre fiam visszaadta a vállakozást mert baleset miat azt a tevékenységét nem tudja végezni 5 évembe került mig levették a vállakozok listájáról minden éveben bevittem a munkahelyének igazolását egész évben a cég alkalmazásában dolgozott.Tartozása nem volt csak azért bkarták meg büntetni miért nem adott be adó bevalást.A lagnagyobb vezetőnek is irta minde évban meg akptuk a levelet elnézést kérte de a követ jekező évben kezdőődtt minde előről. A számitógép rendszer hibájára hivatkoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.