Kikre gondolhatott Lendvai Ildikó, amikor MSZP-s hatalombrókerekről beszélt a múlt héten? A pártelnök nem akar erről beszélni, a frakcióban pedig egybehangzóan a budapesti pártszervezet irányítására tippelnek. A fővárosiak viszont nem akarják magukra venni az inget. Burány Sándor budapesti elnök szerint kampányolás idején nincs helye a szembenézésnek, és Gyurcsány Ferencnek igaza van.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Tökélyre vitték az eróziójukat, cinikusan, irónikus hangvitellel fűszerezve, nincs sok esélyük ezt ők is tudják.
grti7336
Nohát most aztán megtudtuk: " kampányolás idején nincs helye a szembenézésnek." Akkor tessék mondani kampány idején semmivel nem kell foglalkozni?, hol marad akkor az ideálok és a cél meghatározása.....?
1951
Kedves Lendvai Ildikó! Mint pártelnöknek,kötelessége lenne rendet tenni ebben a "kurva országban"-hogy egy klasszikust idézzek-és hatékony intézkedéssel megakadályozni,hogy a bankok által szándékosan előidézett "devizahitel-válság" végre megszüntetésre kerüljön!!Nem szól itt másról a történet,mint arról a matematikai lehetetlenségről, hogy a felvett hitel a törlesztés ellenére is mindig több marad,mint a felvett összeg!! Ez a feladat kedves Lendvai Ildikó,és ez nem is kevés-hogy egy költőt idézzek még ha kissé nem is szó szerint-!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.