Októberben három városi szervezetét is feloszlatta a Fidesz. A döntést azzal indokolták, hogy a szervezeteket annyira megosztotta a belső konfliktus, hogy gyengébb eredményeket produkáltak, mint amit a pártvezetés várt. A Fidesz vezetői rendcsinálókat neveztek ki ezeken a helyeken, akik azt is eldönthetik, kinek a párttagságát erősítik meg. A párt aktívan készül a kampányra, tíz erős emberét várhatóan nem indítja képviselőként.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@mandiner: 2010. januárba jön ki a jobbik programja. Akkor lesznek az új arcok bejelentve, de engem már az eddigiek is meggyőztek, hogy a Fidesz- től jobbak. Legutóbb én is Fideszre szavaztam, de az elmúlt közel nyolc év ellenzéki tétlenségük meggyőzött arról, hogy nem alkalmasak a további bizalmamra. Főleg hogy bejelentették ismét Pintér Sándor lesz a belügyminiszterük. Feltételezem tisztába vagy a múltjával!
kiscserkész
@messzelato: Média, és sajtó megvonással valamint rendőr terrorral már nem lehet eredményesen felvenni sem a balliberálisoknak, sem a Fidesznek a harcot Jobbik ellen. A nép egyre jobban mögöttük sorakozik fel. Sőt még az Orbán által „gócoknak” nevezet Fideszesek is akiknek elegük van a bajusz Laci félékből. Fidesznek már nem csak a 2/3 mad, hanem az egyszerű többségi győzelem is mára csak állom, jövőre meg második helyet jelent. Hiába a sok meg hamisított közvélemény kutatás. Most az jött divatba a jobbi kos fórumokkal szembe mivel nagyon szúrja a szemüket a sokaság balliberálisoknak, és Fidesznek az ilyen vezetésű helyeken a leg kisebb helységet adják ki a jobbik fórumokra. Azzal a céllal, hogy mimnél kevesebben legyenek a rendezvényen. De nem nyerő, mert nyitott ajtókon-ablakokon keresztül is hallgatják őket és egy re többen. Én tényleg szebb jövőt akarok.
kiscserkész
@bigyibogyo: Az igazi hazafiakat a vírus sem támadja! :DD
Csak a „gócokkal” szembe fejti ki a hatását.
szaboria
Tiz erős emberér nem akarja inditani .Akkor Kövér Lacika már nem tartozik a topp 10 be?
orogordog
@szaboria: Akkor milyenek a "gyengék"?
Január
A Fidesz nem aktivan készül a kampányra, már javában kampányol, több telefont is kaptunk már Fideszes aktivistáktól......, és a 45 éven aluliakat keresik...., azokat lehet hülyiteni..... Tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.