Csintalan a Magyar Nemzetnek adott interjúban bevallotta, hogy egy széfben iratokat rejteget politikusaink kínos ügyeiről - ez jelenti számára az életbiztosítást. Tehát neki köszönhető, hogy a bűnözők megússzák a felelősségre vonást, mert Csinti bizonyítékokat titkol el. Persze nem indult eljárás a rágcsálóval szemben. Peresz Magyarország felvásárlásáról, tankok nélküli elfoglalásáról beszélt, később az izraeli nagykövetség is megerősítette. Csintalan pofátlanul azt állította, hogy Peresz nem mondott ilyet, ez hazugság, ő személyesen ismeri, ha mégis ez hangzott volna el, akkor megeszi a cipőjét a Hősök terén és kiherélteti magát.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: messzelato
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Csintalan egy rokkantagyú büdös baktertojás.
szaboria
Csintalan tudta neki ott kell hagyni az MSZP-t, mert sok vaj volt már a fején.Malomügyek.Semilyen szerepet nem lett volna szabad válalni ,mert igy már nem hihető ember lett belőle.
messzelato
@szaboria: Nem hihető ember????
Ez a bűnöző finom megfogalmazása?
Közfeladatait ellátni nemtudó börtöntöltelék.Már rég vád alá kelett volna helyezni.De mutyiországban egy bizonyos szint felett elvárás a bűnözés és a magyarellenesség.

Addig nincs magyarországon jogrend míg az ilyen köztörvényesek szabadlábon vannak!
kiscserkész
@szaboria: Meg aztán az olaj ügyei! Azért pártolt át a Fideszhez, mert ott tudta, hogy meg ússza a felelősségre vonást. De remélem hamarosan felváltja a fején a kipát a csíkos sapka. Ettől undorítóbb patkány nem igen lehet találni a médiába, sajtóba.
szaboria
@benhur: Azért az olajügyet jól eltemették .

Aki hallota mareggel Szijártó nyilatkozatát lelehet vonni a következtetést az MSZP és a FIdesz magukat fogják a sárba döngetni. Csak lennének akik jobban tudnának már most bemutakozni.
1951
#benhur ma 08:54: azért vannak néhányan, ha alaposan körülnézünk,ettől függetlenül igazad van a megállapításaid többségében! Mély meggyőződésem egyébként, hogy Csintalan Sándor egy beépített ember a Hír Tv Vonalban c. műsorában.Csak a hülye nem veszi észre, hogy ne m oda való, sem, a viselkedése miatt, sem a nagyfokú intelligencia hiánya miatt.Tessék összehasonlítani a műsorvezetést Ókovács Szilveszter és az Ő műsorvezetése közötti különbséget! Bizony "zongorázni"lehet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.