A Fidesz szerint a szocialisták miniszterelnök-jelöltjével folytatódik a Gyurcsány-Bajnai-korszak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
És akkor mi van? A Fidesz győzelme esetén az Orbán korszak.Ne várjuk, hogy a Fidesz hozsannázzon Mesterházynak. Most megy a nagy kutatás és aknamunka, amivel le lehet lejáratni, ha igaz, ha nem. Még szerencse, hogy csak 35 éves, és a rendszerváltás idején még csak 15 éves volt.
Január
Csak nem fél a Fidesz, mert úgy csinálnak mint Móricka. Mórickának is mindenről "az" jut az eszébe. A Fidesznek meg mindenről Gyurcsány.
furfang
@vukkocska: olyan nagyon nem kell keresgélni, a Zuschlag ügyben jócskán érintett lehet. Valakinek csak jóvá kellett hagyni azokat a kiutalt pénzeket, és mint államtitkár feltehetően rendelkezett ilyenfajta jogosultsággal.
marlin
A Zuschlag ügyben - mint az köztudott - a Deusch ex Fűr Tamás jócskábban érintett!! (nem kellett volna a felelősségre vonás elől Brüsszelbe "menekíteni" !!)
luciferi
Kezdenek idegesíteni ezzel a fóbiájukkal.
orogordog
@furfang: csak neked: "Szijjártó Péter ügye a győri kosárlabdaklub Audijával"
Várom kimerítő válaszod.

És ez: "Orbán Viktor, akinek miniszterelnöksége idején nyolc darab szolgálati autója volt, még baby sitterének is jutott az autóparkból."
Miről beszélsz?
furfang
@orogordog: Jaj! És a Bánya, a szőlő a Josip Tot, a l2 állami gazdaság, a Kaja Ibrahim. Tudom. De leváltották őket, mert az mszp-szdsz azt mondta, hogy fúj, ezt a korrupt, társaságot ne tovább, majd mi megcsináljuk. Kijavítjuk az összes elszúrt intézkedést, véget vetünk a korrupciónak( üvegzseb) gazdaságilag fellendítjük az országot, mindjárt az áfa csökkentéssel kezdünk (ez már 2006-ban) És akkor hol is tartunk most? Megcsionálták ( ezt a hatalmas sz...r kupoacot) Miért kell 8 év után visszamenni a Fideszhez, mikor most ezek kormányoz---nának, ha tennék, de csak faragják le a pénzeket. Ebben merül ki a tudomány. hogy hogy is
A Szíjjártó ügye vagy igaz, vagy nem, ha igaz akkor is piti, egy Hunwald, egy BKV, egy bicikli tender és sorolhatnám napestig az ügyeket a szociálisan igen érzékeny kormánytól.
gyulabors
Remélem, szocik győzni fognak, és akkor az elszámolást mégiscsak az orbánékkal kezdjük, akik pl. azzal állították le a Nemzeti Színház építését, hogy 11 mlrd. Ft túl sok.
A lágymányosi rondaság valami miatt már 20 mlrd-ba került.
Fel kell szólítani a kisducét, fizesse vissza a többlet 9 mlrd. Ft-ot.
Továbbá, Horn idején 1 km autópálya kb. 800 m Ft volt. Orbános vegyépszeres bunda 2001-re már 1,6 mlrd. ft/km-t adott.
Ráadásul arrogáns és nyegle módon az utolsó vegyépszeres szerződést 2002-ben már ügyvezető kormányként (!) sietősen írták alá, ami már 1,8 mlrd. Ft/km-t jelentett M3(!) esetén.
Hozzá lehet még csapni azt a több tízmilliárd Ft-ot, amelytől azért esett el az ország, mert a vegyépszeres bundához még formális tendert sem írtak ki a fideszes okostojások.
Orbánék fizessék vissza az okozott kárt! Ha nem – irány börtön!
Szocikat sem kell félteni, most fizetnek a 2002-es mohóságukért. Ahelyett, hogy börtönbe küldték volna a fél fideszt a vegyépszeres bunda miatt, inkább átvették a fiúktól a rablást.
Szociknak meg már késő reklamálni, ha zokszó nélkül átvették a fiúk által kiválóan szervezett rablást.
De ezt hagyjuk!
furfang
@gyulabors: Ezt a leveleded küld el Keller Lászlónak is, biztos hálás lesz neked, mert eszerint dicső jövő vár rá, reménykedhet, hogy újra az élére állhat az üvegzseb programnak, és kialakíthatja titkárságát, apparátusát, jó sok pénzért és újra kezdheti a fideszt vizsgálgatni alul felül elől hátul.Ismétlés a tudás anyja!
luciferi
@furfang: nincs értelme, az ügyészség még mindig "poltosítva" van, és most már az is marad.
orogordog
@furfang: Azért látom, meg akadtál, az igazság nem mindig szép és derűs.
petmail13
@gyulabors: Hát én is remélem hogy ők nyernek, mert akkor legalább teljesen csődbe megy az ország és talán valamelyik ország gyarmatja leszünk és akkor talán jobb lesz a sorsunk :)
petmail13
@gyulabors: Olyan fantasztikus információk birtokában vagy gondolom bizonyítékokkal, hogy a helyedbe elrohannék az MSZP-hez mert ez nekik egy kincs ám.
gyulabors
@petmail13: Ezt megtettem jó 20 évvel ezelőtt.
gyulabors
"Csak az ország iránti szeretetem gátol meg abban hogy a "demokrácia híveknek"" azt kívánjam, bárcsak érjék meg amint egy következő , választásokon megválasztott Fidesz kormány és miniszterelnöke egy idő után hasonlóan "demokratikus" módon, a balliberális példát követve , konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal játsza át a hatalmat pl. Vona Gábornak( Hegedüs Lórántnak, Győzikének, Anettkának).
(A titkosszolgálatokat irányitó minisztériumot pedig Ficsor módjára Morvai Krisztinának)
Csakhogy láthatnám hogy AKKOR mit művelnének a "demokrácia hívei"...
Ahogy az ex-titokminiszter, Gálszécsy András kifejtette a köpni-nyelni sem tudó
Kálmán Olgának, ezzel a mostani intézkedéseivel az un. baloldal már akkor sem szólhat egy szót sem, ha a következő "Ficsor" a Magyar Gárda főkapitánya lenne...
És milyen igaza van, volt.
Morvay Krisztina van, Magyar Gárda van, gyűlöletkeltés van, fenyegetőzés és demoralizálás.
Lazán kikészítenek, megsemmisítenek morálisan, egzisztenciálisan bárkit, aki alsó hangon, humán módon próbál tenni.
Gyűlöletkeltő óriás plakátok vannak, minősíthetetlen, gyalázkodó, egyoldalú kommunikáció, melyek megoldást, válságtervet nem, de sárdobálást bőven tartalmaznak. Nulla párbeszéd.
Aki még a sarkára állhatna, az hallgat. Még arra a pár évre sem normalizálódik a diplomáciai párbeszéd, míg kievickélnénk valamennyire a bajból...
Gyalázkodás, őszödi böszmézés, nyílt, és burkolt félelem keltés, Gyurcsány folyamatos sátánná minősítése folyik, agymosott mantraként.
Tárgyilagos, józan ember - még elkeseredésében, kiábrándultságában, a nagy vezérábránd rózsaszín ködében sem beszél, tárgyal, ír olyan minősíthetetlen hangnemben, amit itt az ügyeletes piszkálódó megenged magának, pedig ez az ország az ő hazája is, ő is szeretne talán egy kis politikai, érzelmi, emberi konszolidációt.
Nem vesszük észre, hogy lassan felfal - nem a szegénység, nem a jóra való restség, a hülye politika - hanem a kilátástalan küzdelem a legrosszabb énünkkel, az észrevétlen fasizálódással, a leugató kórussal, ha egy józan hang szólni mer." Idézet tőllem
Don Quijote
@furfang: És melyik Fideszes menekült Mexikóba a Hunvald miatt???
Dr.luigilongo60
A Magyar Nemzet és a Hír tv oknyomozói kiderítették: Mesterházynak az óvodában vörös csillag volt a jele, sőt később kisdobos majd úttörőként is tolta a bolsevizmus szekerét. Még az is lehetséges, hogy titokban ,korengedménnyel Mszmp-tag is volt.
petmail13
@gyulabors: Lehet, hogy volt a Fidesznél Tokaj meg ezüsthajó meg még 1000 minden, de érdekes módon a népnek tetszett a 4 éves ciklus ennek ellenére, mert 48,70%-al megnyerte 2002-ben a választást a 46,11%-os MSZP-vel szemben. Csak akkor is az SZDSZ juttatta be Medgyessyt pont mint az Orbánt a kisgazdák 1998-ban.
Dr.luigilongo60
petmail13 !

Ha népnek annyira tetszett volna Orbánc kormányzása, simán megnyerte volna a választást 2002-ben.Azt se felejtsük el, hogy a fidesz szavazataiban a Kdnp-é is benne volt.De egyébként ez csak játék a számokkal.A politikában olyan nincs, hogy mi lett volna,ha.
barnan
Ha érdekelnek benneteket az eddigi választási statisztikák, akkor itt találtok összefoglalókat. Minden jót!
hu.wikipedia.org/wiki/Jelenkori_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sok
petmail13
@luigilongo60: Hát nem simán mert mindig szoros volt a mezőny a két párt között, de a mostani eredmények nagyon azt tükrözik hogy valamit nagyon elkurt az MSZP, mert sokkal nagyobb most a különbség, mint 2002-ben igaz még nincs lefutva majd meglátjuk április májusban.

Különben az MDF volt akkor, de mivel együtt indult a választáskor ezért egynek tekintik és nincs olyan hogy kinek a szavazatai.
orogordog
@petmail13: Igazi szem ellenzős, fideszes tábor tagja vagy. Akkor azóta miért nem jött össze neki?

De meg nyugtasalak most sem fog. Uszítás nem jó fegyver, a tisztánlátás hiányáról nem is szólva.
Dr.luigilongo60
petmail13!

Ha esetleg abban reménykedsz, hogy jobb lesz, gyorsan mondjál le róla mert csalódni fogsz.A nagy fityisz ünneplés után keserű lesz a kijózanodás pár hónapon belül.Most egyelőre csak írogasd össze szorgalmasan, hogy mit ígér orbánc vitéz de ne hagyjál ki semmit ám.Két év múlva vedd elő a kis papírodat és nézd meg mi teljesült belőle.
Sok sikert kívánok a keresgéléshez!
petmail13
@orogordog: @luigilongo60: A Fidesz is ugyanúgy nem fogja a reformokat végrehajtani csak a szája nagy mert nem az ő érdeke Orbán is ugyanúgy nyal a külföldnek pl Néppárt alelnök és ugyanazt a populista politikát kezdi el mint 2006 ban GYF aki kocsija hátsó ülésén mond minden szupert, hát ezért is áll ilyen jól a Fidesz
petmail13
Csak ne az MSZP mert már unalmas, hogy 12 évet kormányoztak a rendszerváltozás után és nem látok nagy javulást változást
Január
Lehet, hogy a fagyi visszanyal? A Fidesz eddig választási időszakban igyekezett megnyerni a fiatalokat, sőt volt amikor a fiatalságukkal "kérkedtek". Csak közben az évek is elszálltak, a fiúkból "nagyapakorúfiú lett".
Mesterházy -igaz tudjuk, hogy a kor nem érdem de - korban közelebb áll a a mai fiatalokhoz, mint a Fidesz vezér, Így aztán hamarabb megtalálhatja a fiatalok felé az utat, mint ellenfele.
Most még lehet mondani, hogy a miniszterelnökséghez fiatal, de ne felejtsük el, hogy anno Németh Miklós is csak 38 éves volt.....
A Fidesznél megállt az idő, elfelejtettek fiatalítani, ugyanakkor a többi rendszerváltó pártban már volt néhányszor fiatalítás....
gcsabi
@Január: Láttam közelről egy eu-s választás előtti fideszes aktivista eligazítás résztvevőit, kb. 60-év volt az átlag életkor! Csk úgy nyüzsögtek és fontoskodtak az unatkozó öreglányok. Kb. ilyeneket lehetett látni a maszopos majálisokon. Fiatal csak mutatóban volt. Azok leléptek a jobbik-hoz!
Ezeket a Mesterházy az életbe nem csalogatja át az mszp-hez!
Január
@gcsabi: Ha a jobbikra szavaznak a fiatalok, akkor sem a Fideszre szavaznak, s így bizony kétséges a 2/3-os Fidesz választási győzelem, tehát mindenféleképpen valakivel koaliciókötés lesz.
vukkocska
@furfang: (tegnap, 20-34.) Nem egyformán hallunk, úgy látszik. Csupa feltételes módban írsz. Azt sem veszed figyelembe, hogy tanúként hallgatták meg, mivel ő volt a politiaki államtitkár. Ez nem egyenlő az érintettséggel. Pont erről írtam fent, hogy kezdődik ellene a sárdobálás.

@Január: Orbán pedig 35.
luciferi
Fidesz működési alapszabályzat: a Fidesz tag életkora nem haladhatja meg a max. 35. éves életkort. Ennek elérése után mindenki megtalálja a maga által kijelölt úton való továbbhaladást, tetszőleges pártban, hiszen van elég.
Mi is lett ebből? A fidesz átlag életkora több bármelyik pártnál (tele volt komcsikkal, és egyébb ejtőernyősökkel ) Elég érdekes. Ilyenkor mi van, fijjúg??
gcsabi
@Január: Részemről nagyon nem örülnék egy 2/3-os fidesz győzelemnek, sem egy alibi koalíciónak. Arra viszont nagy szükség lenne, hogy alapvető törvényekben előbbre lehessen lépni. Pillanatnyilag a jobbikon kívül nem látszik olyan párt, amelyik subaalatti egyezkedések és kölcsönös "segítségnyujtási paktumok" nélkül szóbajöhetne a 2/-os törvények elfogadásában.
Reálisan nézve sokkal kisebb zsaroló potenciával rendelkezne a jobbik egy stabil, de nem relatív többség esetén, mint eddig az szdsz. Ezért teljesen alaptalanok a jobbiktól valós rettegést gerjesztő handabandák,hacsa a fidest nem sikerül legyengíteni annyira, hogy egyedűl ne tudjon kormányozni.
luciferi
@kevijeni: életkora több bármelyik pártnál öregebb'-- így helyes. Bocsi:
vukkocska
@gcsabi: szerintem pedig nem is jó a kétharmados győzelem. Amiért nem tartom jónak, hogy akkor egyetlen párt dönti el az ország sorsát, semmiféle kontroll nincs. Akkor bevezetnék, hogy minden magyar, az a 15 millió szavazati jogot kapna, s az életben nem lehetne semmit változtatni. Azt pedig azért tartom károsnak, mert mi köze az Amerikában és egyéb országokban élő egykori honfitársunknak, hogy mi legyen az országunkban, milyen törvények szülessenek.
vukkocska
@gcsabi: csak annyit még. Az eddigi koalícióban lévő kisebb pártok mindig zsarolási helyzetben voltak. Emlékszel, a Fidesz még azt is lenyelte Józsi bácsitól - ameddig szüksége volt rá, az utolsó két éves költségvetés elfogadásáig -, hogy 5000 forintos cseresznyét hozzon be kilónként. Meg még sok mindent. Nincs kultúrája nálunk a koalíciónak.
petmail13
@vukkocska: Annyi közük van hogy őket is érinti hogy az ország hogy viszonyul hozzájuk
De itt az a kérdés, hogy vajon miért van az hogy a határon túli magyarok jobb oldaliak ezen kéne elgondolkozni??????
Január
@vukkocska: Orbán Viktor 1963. május 31-én született, így már jóval túl van a 46. évén.
Január
@gcsabi: A gond az, hogy a Jobbikot folyamatosan démonizálják - ez főleg a jelenlegi parlamenti pártok részéről van igy, habár már Mesterházy is azt mondja, a jobbik nem ellenség, hanem ellenfél. Programját nem ismerve összehordanak róla hetet-havat. Pedig itt a neten a program is megtalálható, aki olvasni, és az olvasást értelmezni tudja, könnyen tájékozódhat ....
gcsabi
@vukkocska: Ezért nem kellene koalíció! Csinálja a fidesz a saját elképzelései, és ne a kialkudható kompromisszumokkal terhelve, oszt meglássuk mi lessz! Szerintem a mostani helyzetben is nagy része van a rossz koalíciós kényszereknek is.

@Január: Mert mindegyik pártnak kell is meg nem is egy jobbik. Már írtam itt erről valahol:
A jobbikkal lehet rettegést gerjeszteni balról, tehát kell nekik, a fidesz meg rajtuk keresztűl levetheti a szélsőségesség bélyegét, tehát nekik is kell!
Viszont mindegyiktől visz el szavazatot, tehát veszélyes is a szavazataik számára nézve. Ez elég tudathasadásos állapot, de hát nem ilyen az egész politikai cirkusz?
vukkocska
@petmail13: azért jobboldaliak, mert ők a "kommunizmus üldözöttei". nagyon sokan kimentek a II. világháború körül, sokan 56-ban, és azóta is többen "diszidáltak", mert akkor még ígyhívták. Csak úgy kaptak menedékjogot, ha politikai menekülteknek vallották magukat.

@Január: én arról az időszakról beszélek, amikor fő-politikus lett, illetve kicsivel idősebben miniszterelnök. Én arra gondolok, hogy amikor megint jön a választás, nagyon össze fog fogni a jobboldal, és inkább szavaznak a biztos Fideszre, mint a bizonytalan Jobbikra. De majd meglátjuk. Csak legyünk túl rajta, met addig nagyon sok "ocsmányságot" kell végighallgatnunk és látnunk. És nem Magyarország sorsa lesz a fő beszédtéma, hanem egymás lejáratása. Sajnos.
pacsirta
Atyaúristen!
Mi ez az Orbán fóbia?
Komolyan mondom, olyan ez, mintha jól van ez így ahogy van.
Nekem nincs jól semmi. Már 8 éve várom a jót? Mikor jön el????
Akkor éljen az mszp!!!!!!!!!!!!!!
Még legalább 30 évig!!!!!!!!!
pacsirta
ildikóstól, gyurcsányostól, gordonostól!!!!!!
petmail13
@pacsirta: Erről van szó ugyanezt akarjuk még 4 évig ami volt 8 évig
Jézus márjám:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.