A pécsi egyetem saját igazságügyi elmeszakértői helyett független szakemberekkel vizsgáltatja meg a rendőrség a felsőoktatási intézményben lövöldöző ámokfutót, hogy elkerülje az elfogultság látszatát is.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@benhur: ilyen korlappalé? egyetem miota nezhet bele? max csinalhat sajat alkalmassagit. de en ezt is ketlem. rendortisztin van pszichologiai felmeres, mashol tudtommal nincs.
kiscserkész
@bigyibogyo: Miből gondolod, hogy a rendőr tisztin van? Mert én csak csupa pszichopatákat látok az utcákon, meg a vezetésbe.
bigyibogyo
@benhur: nem gondolom tudom. hihetetlen milyen tajekozatlan vagy minden temaban. ezert irkalsz te ennyi hulyeseget.
zsolti
@benhur: egyszerű földműves családban is születhet beteg gyerek... mint ahogy a beírásaid alapján te sem lehetsz százas :)
bombi02
Nem vagyok benne olyan biztos, hogy annyira beteg, mint be akarják állítani. Ez a fickó ölni akart, azon a napon és helyen.

Nem hiszem, hogy a tízóraija helyett véletlenül a fegyvert vitte magával az órákra. Hm?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.