Meghalt kedd reggel az a hathónapos terhes kismama, akit az új típusú influenza gyanújával csütörtök óta kezeltek különleges eljárással budapesti Semmelweis Egyetemen - közölte az intézmény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@petmail13: Igen MIkola is támogatta de rögtön Pesti Imre már támadásba lendült,hogy offsorcég gyártaj a vakcinát .Nagyon fáj neki nem tudott labdába rugni a kedves családja, nekik is gyártócégük van.
petmail13
@szaboria: Különben ha esetleg offshoros mutyizós cég, attól még lehetnek jó biológusai orvosai akik jó vakcinát gyártanak.

kramermoni
Szerintem meg a cikk egy 6 hónapos terhes kismama haláláról szól, nem politikai pártérdekek vezérelte kampány-ellenkapmány a vakcináról./ Nyugodjék Békében ! A családnak pedig részvétem!
kiscserkész
Nagyon sajnálom.
De kérdem én, ha olyan jó ez a vakcina, akkor miért egy 98% Cipruson bejegyzett vállalkozás gyártja, amiről csak annyit lehet tudni, hogy volt III/ III. Miért nem lehet ihol teljes legmitásba gyártani. Azt is belátom, hogy én laikus vagyok hozzá, de az orvosok, ápolók, egészségügyi dolgozok, miért nem oltatják be magukat. Pedig ők a legnagyobb kockázati tényezők. Ide vezet, ha valakik hazudságra alapozza hatalmát annak megtartását, az esetleges igazat sem hiszik el nekik. És egy nagyon fontos kérdés. Biztos, hogy a vakcina hiánya okozta a kismama halálát? Vagy csak ráfogják. Ezt a mi fajtánk soha nem tudja meg.

@motorman: Czeizel Endrének is addig más volt a véleménye a buzikról, míg ki nem derült a fia is az. Erről ennyit.

petmail13
@benhur: Akik csinálják az oltást azok biológusok orvosok, akiknek semmi köze a gazdasági emberek mutyizásához. Két külön dolog egy cég gazdasági és tudományos része.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.